• Broafka
    hűű, van ám egy ízlésed hallod:

-grafika tényleg jó azzal nincs baj
    -ez szintén grafhoz tartozik, nah annyira azét nem jelentenek. Ütöd amíg él, ő is üt amíg élsz...
    -Mi? hol?
    -Jah, sajnos...
    -Ez igaz, azért ez megjelent a Titan Questben is, és abban azért sokkal de sokkal jobban meg volt oldva ez. És azért választasz 2-t hogy kihasználd mindkettőt (meg persze muszáj, de úgyis választanál másikat ha lehetne, szóval ez hülyeség) és ha kapnál csak szimplán 2 pontot, akkor legalább el tudod dönteni mit érdemes fjeleszteni, és mit nem.
    -úranyám, akkor nézd meg a többi hsz-emet, ha ezekkel nem találkoztál még akkor szerencséd van, amúgy meg tele van idegesítő elemmel, éppen ezért szar a játék, mozogni nem lehezt, folyton megtorpansz egyetlen ütéstől (az íjász hátrabasz az íjjal? na ne már!!!)
    -végülis, fizikailag nincs gond vele ha azt vesszük
    -nah jah, de minek, tök fölösleges, a tűzlabda amúgyis szart sem ér, mert mire használható lenne, addigra vagy eghalsz, vagy megunod a játékot
    -Igazából az nem tutorial, de a tündér az nekem is tetszett, mondjuk addig amíg meg nem szólalt, a hangja valami borzalom, egy retardált kislánynak szebb hangja van... De az ötlet jó.
    -Ez nekem is furcsa, hangulata az van. De nem marha élvezetes...

Első igazán jó diabló-klónt akarsz? Titan Quest, én azt tudom ajánlani