Ilyenfood, olyanfood, melyik az olcsóbb/frissebb/lágyabb/jobb?
  • Z
    #57
    Höhöhö, tegnap mókás dolog fordult elő velem. Én a netpincérről szoktam rendelni, mert az egy jó kis gyűjtője a házhozszállítást vállaló különböző konyháknak. Mivel egész nap sikerült egyet reggelizni, aztán ebéd helyett egy melegszenyát ennem, rendeltem egy donrobis pizzát, nézem az árat: 1385.-, jó van itt egy kétezres.

    20 perc telt el, mire csöngetnek, és a kaputelefonban mondja a srác, hogy a pizzát hozta. Én nagy boldogan, hogy húúú de gyors volt, örömködtem, hogy biztos nem volt más rendelés, és vissza is tuszkoltam a kopogó szemeim a helyükre. Felért a futár: mondja 1290.- (gondoltam, hogy biztos kedvezmény, mert mindig innen rendelek), én meg átveszem csurgó nyállal, mondom egy 500-ast kérek. Odaadja, elhúz. Ajtó becsuk. Pizza letesz. Nézem a kis cetlit...YX József. Háhúúú azannyát, ez nem én vagyok...megnézem a pizzát: Songoku pizza!!!! Hööj, itt valami nem stimmel. Pizzéria? Don Pepe!!! Basszus, ez nem is az enyém.

    Ajtó kinyit, cetli felkap, rohan le, pizzafutárt elkap. Mutat neki számla: hahó fiam, nem én vagyok Józsi! Erre ő: óóóó 'szameg!

    Aztán természetesen kiszállította a jó helyre, és én megvártam a sajátomat. De akkor már majd éhen haltam.

    Más: "Gastroyal? egyszer kipróbáltuk, későn hozták a kaját és hidegen, kevés az adag, az első rendeléskor rögtön rossz kaját hoztak, drága és az étel minősége/kinézete is furcsa volt" --- nekem bevált régen. Pontos volt a papa, aki hozta, mindig egy picit korábban hozta, sőt, ha szólta, hogy másnap később hozza, akkor később jött vissza, korrekt. Nálam nem rontották el a rendelést egyszer sem. Olcsónak nem túl olcsó, de a kajára (íz/állag) nem volt panaszom, csak nem volt időm sosem megenni munka közben.

    Foodexpressel sem volt gondom.