Ebéd házhozszállító cégek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In Lak\'ech Ala K\'in
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Melyik cég az ami olcsó és finom és relatív nagy a választék? Van pár dolog amit nem ehetek...
Hála a Kossuth téri faszgyûlésnek meleg kaja utalványt kapok...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Én már 1 éve innen rendelek.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ami negativum, hogy ossze-vissza jelolik a normal es husmentes kajakat, esznelkul csillagoznak vagy eppen nem, amit meg is emlitettem nekik, valaszra azota sem meltattak, hibakat nem javitottak ki, de a kaja valoban joooo
Adag az annyi, hogy nekem pont elég (ami persze lehet másnak kevés vagy sok, hisz nem vagyunk egyformák). Ár...hát nem egy olcsók, kettõnknek egy hétre 8000 volt, igaz ez úgy néz ki, hogy (néha) vacsorára is elég. 😊
Szállítás az eddigi 3 nap alatt pontos, 10- fél 11 körül hozzák a kaját.
Mi maradt még ki? Ja igen, az íz! Nem rossz, de anyukám akkor is jobbat tud fõzni! 😄 (Mondjuk végülis pont az õ megkímélése miatt rendelünk kaját...)
Amúgy szvsz a Gastroyal és a Jokerfood mindig is egy és ugyanaz volt, csak most közösítették az étlapot is, gondolom spórolási célzattal. Ügyfelük úgyis annyi mint a tenger.
Mi ez a tõzsde ételfutár? Vidékre is szállítanak?
Egyébként picit elegem lett belõlük, mert egyre inkább higítják amit csak lehet, nagyon üzemi konyha szinvonalat vettek fel.
Most bepróbálkoztam a tõzsde ételfutárral, egyelõre a tegnapi tapasztalatom velük annyi, hogy komoly adag, igényesen elkészítve, de persze 100-200ft-al drágább, mint a fent említettek.
nagyjából szerintem minden cég hasonló és, ha az ember váltogatja õket, akkor napi 150 kaja közül választhat és nem kell 1200-at pengetni egy pizzáért, hanem elég 500-at egy egytálételért. (nekem bõven elég a fele is😊
ja, a házhosszállítás meg útfüggõ, nyilván a futárok reggeltõl délig nyomják, így változó, hogy kihez mikor jutnak el.
20 perc telt el, mire csöngetnek, és a kaputelefonban mondja a srác, hogy a pizzát hozta. Én nagy boldogan, hogy húúú de gyors volt, örömködtem, hogy biztos nem volt más rendelés, és vissza is tuszkoltam a kopogó szemeim a helyükre. Felért a futár: mondja 1290.- (gondoltam, hogy biztos kedvezmény, mert mindig innen rendelek), én meg átveszem csurgó nyállal, mondom egy 500-ast kérek. Odaadja, elhúz. Ajtó becsuk. Pizza letesz. Nézem a kis cetlit...YX József. Háhúúú azannyát, ez nem én vagyok...megnézem a pizzát: Songoku pizza!!!! Hööj, itt valami nem stimmel. Pizzéria? Don Pepe!!! Basszus, ez nem is az enyém. <#idiota>#idiota>
Ajtó kinyit, cetli felkap, rohan le, pizzafutárt elkap. Mutat neki számla: hahó fiam, nem én vagyok Józsi! Erre õ: óóóó 'szameg!
Aztán természetesen kiszállította a jó helyre, és én megvártam a sajátomat. De akkor már majd éhen haltam. <#nyes>#nyes>
Más: "Gastroyal? egyszer kipróbáltuk, késõn hozták a kaját és hidegen, kevés az adag, az elsõ rendeléskor rögtön rossz kaját hoztak, drága és az étel minõsége/kinézete is furcsa volt" --- nekem bevált régen. Pontos volt a papa, aki hozta, mindig egy picit korábban hozta, sõt, ha szólta, hogy másnap késõbb hozza, akkor késõbb jött vissza, korrekt. Nálam nem rontották el a rendelést egyszer sem. Olcsónak nem túl olcsó, de a kajára (íz/állag) nem volt panaszom, csak nem volt idõm sosem megenni munka közben. <#shakehead>#shakehead>
Foodexpressel sem volt gondom. <#eljen>#eljen>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Úgylátszik a jokerfood az áraival túl nagy konkurenciát jelentett már "házon belül"...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amúgy jokerfoodról hallottam még sok jót hogy olcsó meg finom
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Friss, lágy, szabadnak érzem magam!
Pl. akkor, ha nagyon késõ van és nincs már nyitva semmi se és éhesek vagyunk.
Egyébként szeretek mászkálni, jobb elmenni egy étterembe és ott enni, hangulatosabb, mégis kimozdul az ember.
hogy a nagyon jó vagy éppen nagyon rossz kajákat lefényképezni
és ide belinkelni..azért sokmindent elárulna.
Persze nem ám cég megjelöléssel mert az nem szép dolog<#vigyor5>#vigyor5>
Sajnos nem irják hova szállítanak, de elég jó a felhozatal, és nem is drága túlzottan.
Egy második fogásért 600-800ft... ez 2x annyi, mint a jokerfood.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.