Pannon Egyetem - régi nevén: Veszprémi Egyetem - előtte pedig: Veszprémi Vegyipari Egyetem
-
ppp? :) sok szempontból elég szar koli... eleinte a folyamatos tűzriadók, aztán állandó csőtörések, víznyomás gondok, a falakon már elejétől kezdve voltak repedések, nálunk már nem volt olyan négyzetméter a falon ahol ne lett volna minimum egy legalább 10 centis repedés, a falak kb 1 centi vastagok, és normál hangerővel lazán lehet beszélgetni 2 szoba között, ha megkarcolod az asztalt ki kell fizetni az egészet, velünk 100ezer ft-t akartak fizettetni mert kilógattuk a wifi adaptert az ablakon és mi ezzel tönkretesszük az ablakot, fegyelmi eljárással fenyegetőztek mert hétköznap délután normális hangerőn hallgattuk a zenét ami zavarta a kedves szomszédunkat stb stb stb, ezernyi ilyet tudnék még mondani :)
mod.: ja meg mégegy, az egyik kedvencemet majdnem elfelejtettem, nekem ki kell fizetnem a fal újrafestését, mert állításuk szerint én összerugdaltam a szobámban a falat az asztal alatt... ami egyébként már akkor olyan volt mikor év elején felvették a listát h mivel vannak gondok. ja igen, van egy lista amin fel van sorolva h milyen gondok vannak a szobában, kiköltözéskor ismét jönnek, újra átnézik a szobát, és ami újonnan keletkezett kár azt ki kell fizetni... persze beköltözéskor nekünk kell átnézni a szobát, kiköltözéskor meg ők kötnek bele centiméterről centiméterre mindenbe amit csak találnak. én beköltözéskor nem vettem észre h az asztal alatt van egy két folt a falon ezért ezt ki kell fizetnem, egyelőre mást nem sikerült ránkverniük, de az ajtóba és az ablakba is belekötöttek ami együtt 150k lenne... dehát ez is csak veszprémi színvonal, mit is várunk :)