Pannon Egyetem - régi nevén: Veszprémi Egyetem - előtte pedig: Veszprémi Vegyipari Egyetem
  • Kmarha
    A Budapesti Műszaki Főiskolára. Mint késöbb kiderült, szerencsére a székesfehérvári kihelyezett telephelyén kaptam helyet, és igy a 200-300-as létszámmal szemben, csak 80 körülien kezdjük (következő évre meg maradunk 20-an, 30-an a bukottakkal együtt). Igy jobban tudunk kommunikálni a tanárral, meg ő is jobban és igazán együtt tud dolgozni velünk. Főleg a labor gyakorlaton látszik ez jól. Ez nem nagyon volt Veszprémre jellemző, de szerintem a pesti BMF-re sem :)

A szégyennel teljesen egyetértek. Nálunk a mi pofánk ég az elsősök szemtelensége és nemtörömdömsége láttán. Ha velünk kezdték volna, egyetlen egy ember jutott volna csak át a tárgyakon. Így most a tanárok kénytelenek párat átengedni. Hát 20-an még igy sem lesznek szerintem következő félévben.

Mondjuk nekem is kellet egy pofon hogy igazán komolyan nekiálljak tanulni, talán most ők is megkapják ezt. Majd kiderül.

(tegyük hozzá, hogy igy átjelentkezve becsusztam a kezdő BSC-be, így a felsösőktől hallva pár tárgy nálam is könnyebb mint régen volt.. a baj, hogy ha magamat nem képzem itthon, hát egy diplomát lobáló semmihez értő lesz csak belőlem. Nem ér túl sokat a tanítás. Még a régi tanárokkal igen, ott elég kemény, de az újak... Talán majd ha szakirányt választhatunk, akkor)