Pannon Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk meg a fél tanárit kart cserélgetik éppen, mert kezdenek rájönni, hogy a 300 diákból alig 50 vizsgára bocsájtott ember elég kevéske, és nem feltétlen a diákok hibája ez..
.: mobilize.hu :.
tanszéken határidõre nem teljesített beadandó házifeladat címen
1000Ft-os csekkeket osztogatott.Ezek nem voltak jogosak és ezért azok
a hallgatók akik ezt befizették most visszakaphatják azzal a
feltétellel,hogy ..."
levél egyetemi levlistáról... ezt már nem tudom megemlítés nélkül hagyni...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
ööö...retekegér...!
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Ahogy olvasom (meg hallom a lenti ismerõsöktõl) veszprémben nem igazán lett jobb a helyzet, sõt... Ahelyett, h megoldották volna a problémás tárgyakat még pár addig normálisnak mondhatót is tönkretettek. Mindegy, kár is ebbe belemenni.
Mindenkinek kitartást a maradék vizsgaidõszakra, meg a PE-n töltött további hónapokhoz is 😊
ui.: én a saját hibámból tanultam, ti tanuljatok az enyémbõl; érdemes elsõ félév után átgondolni a helyzetet, és ha kell váltani, még nem késõ 😊
don't give a fuck
Slezák javította a GYAKUV-kat,Gyõri pedig az elméletet (azóta már több helyrõl is hallottam,hogy ez igen rossz hatással volt a jegyekre)
azóta van még egy best of slezák
Barátnõm hétfõn ment gyakUV-ra... másnap eredményhirdetés elõtt kereste meg a tanárúrat,mert úgy ért rá... bement a irodába,közli a tanárral,hogy miért jött és hogy mikor irt UV-t...
Slezák: - Ugye tudja,hogy egyes lett?
Na ekkor a barátnõm még nem mondott nevet,se semmmilyen azónosítót 😊 innentõl mindenki vonja le a következtetéseket magának 8)
és tudom-tudom tavaly ez is nehezebb volt...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
(de persze tavaly biztos még ennél is nehezebb volt... )
CSajszinak 33pontja lett és nagyon nézte a lapját,hátha talál még valami pontot... majd látta ,hogy a parciális integrálásra nulla pontot kapott... mikor rákérdezett a tanár az monta nem jó a formula amit felirt...
Igaz adhatna a u és v kiválasztására 3 pontot,de itt az sem számítana... (
(stori a srácnak 41 pontja volt,de nem kérdezett a 2-esért, de mellette volt egy srác 45 pontja lett,de nem tudta lederiválni a sin3x-et ... ) NO COMMENT
Davos... azért a skatulyát tessék baromi gyorsan lehuzni rólam!Én nem az a fajta egyetimsta vagyok aki nem jár órára!!!
... mellékesen megjegyzem,hogy hülye nem vagyok azok a feladatok amiket a tegnapi zh-ban megoldottam jók lettek 😊
és mikor én bent voltam ZH-t nézni csak 3-an kérdeztek rá arra a feladatra,amit már említettem,hogy nem találkoztunk vele...ÕK SEM!
de aki nagyon a bögyömben van, az a gyõri.. negyedszer vágott meg analízisbõl... minden más matekom megvan, szal nemvagyok teljesen vakon, de a gyõri, az megvág csakazértis..
A szégyennel teljesen egyetértek. Nálunk a mi pofánk ég az elsõsök szemtelensége és nemtörömdömsége láttán. Ha velünk kezdték volna, egyetlen egy ember jutott volna csak át a tárgyakon. Így most a tanárok kénytelenek párat átengedni. Hát 20-an még igy sem lesznek szerintem következõ félévben.
Mondjuk nekem is kellet egy pofon hogy igazán komolyan nekiálljak tanulni, talán most õk is megkapják ezt. Majd kiderül.
(tegyük hozzá, hogy igy átjelentkezve becsusztam a kezdõ BSC-be, így a felsösõktõl hallva pár tárgy nálam is könnyebb mint régen volt.. a baj, hogy ha magamat nem képzem itthon, hát egy diplomát lobáló semmihez értõ lesz csak belõlem. Nem ér túl sokat a tanítás. Még a régi tanárokkal igen, ott elég kemény, de az újak... Talán majd ha szakirányt választhatunk, akkor)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De nézd, lehet hogy bennünk volt a hiba, hogy a 100ból elért 2 pontommal a 4. legjobb voltam a csoportban.. de eljöttem onnan, és az összes matekom meglett elsõre, csak a szigorlaton hasaltam el pár ponttal elöször.
Nem volt emberi amit az a tanár elvárt tõlünk. Igy visszanézve, nem volt lehetetlen megcsinálni (kivéve a korábban említett ZH-t), de akkor is embertelen volt.
És tudták ezt más tanárok is. De hát kellett egy tárgy, amin megbuknak a diákok. Jó pénzt hoz úgye a megcsuszott nebuló az egyetemnek. Ahogy hallottam, miután elhagytam Veszprémet, az említett matek tanár is megenyhült. Átvette a helyét a Leitold 😛
De láttom a már álltalad is említett butulás jeleit itt nálunk fõsulin is, el tudom képzelni, hogy azóta ott Veszprémben is más világ van, mint nem is olyan rég.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Jó környezetmérnök ennyi kémia tudás nélkül nem lesz belõled.
A matekról meg annyit, hogy kizárt, hogy olyan lett volna dolgozatban ,amit nem láttál még.Aki ötöst szerzett és nem tudja,elég nagy szégyen.Nekem négyes lett,de ha kérdezel valamit,akár mikor el tudom mondani neked. Mert megtanultam,gyakoroltam.
Ezen kívûl, a két tárgy sokkal de sokkal könnyebb,mint tavaly, gyakorlatilag minden évben könnyítenek rajta. Ezt onnan tudom, hogy másodjára lett meg mindkettõ.A színvonal csökken,butulnak az emberek. Inkább ez a baj.És ez minden egyetemen így megy.
Járj többet órára,bulizz kevesebbett.Ha minden órán ott vagy,nem érhet meglepetés,akkor,ha otthon is foglalkozol az anyaggal. Ellenkezõ esetben láthatsz olyan feladatot,amit még nem "láttál".
Tedd föl magadnak a kérdést,meg tettél-e mindent a siker érdekében.
A diplomáért küzdeni kell,nem adják ingyen.
Marha 😊 nem igazán... 😊 FEnyves Koli 😊(két utcával a központ fele<#vigyor4>#vigyor4>)
Davos... semmi bajom nincs vele... pontosabba nem volt,ameddig nem jelentették ki,hogy kémia elmélet BEUGRÓ a periódusos rendszer fejbõl... és akkor még csak köszönnek neked 😊 mondom kedves 😊
a matekkal meg már a kisujjam is tele van... 😞 azt hittem mindent begyakoroltam,felkészültem,erre elém rak néhány olyan feladatot,hogy azt sem tudtam mit kezdjek vele 😊
na mindegy... azért ha tudtok valami jó buliról szóljatok rám férne vizsgaidõszak levezetésnek...
Talán DC-be próbálkozz, bár ha te is utálod a szmogot, és hogy locsolnak piával, akkor az sem jó 😄
a sulival is vanna gondok,fõleg a matematika "oktatással" ... no meg a kémia elvárások is nevetségesek ...
amúgy én gondolom rosszul,de ez egy baromi unalmas város???... eddig még csak egy igazán jó buliban voltam,a szakestünkön,igaz azért volt jó,mert a csajokkal vittünk bele hangulatott... lehet,hogy nem jó helyekre járok...??
Még az egyetem utáni évekbõl is. Mondjuk volt olyan, hogy a volt szobatársammal a B lépcsõjénél beszéltük meg a talit. Ez már a második félév lehetett, mikor nem ott tanultam. Aztán jöttek az emberek sorba órára, és mindenki lelkesen üdvözölt és mondta, hogy régen láttak már bent, nem kéne ennyit lógnom 😄
Vonaton még most is néha nekiindulok, hogy akkor most Veszprémben leszállok.. jaj de nem, hiszen már rég Székesfehérvár a cél. 😊
1 év, aztán meg már én is pestrõl nyomom. 😛
jövõre még össze is futhatunk, akkor még én is lent fogok kóvályogni veszprémben de aztán irány pest, aminek örülök is meg nem is...
don't give a fuck
Egy jó tanács. Ha úgy látod, hogy váltani kell, ne reménykedj, hogy majd másodszorra jobb lesz, majd javul valami, ha úgy érzed lehet hogy váltani kéne, akkor válts!
És sok sikert!
vagy várjunk, milyen szak? 😊
<#taps>#taps><#worship>#worship> <#taps>#taps>
Még informatikus hallgató koromban Szabó Tamás bejött és megkérdezte, hogy mit keresünk itt. Vicces. Érdekes, hogy 200 emberbõl az a 25 ment át aki az õ gyakorlatára járt. Mindenki más megbukott mert hülyék. Aztán hallottuk hogy az illetõ gyakorlatcsoport is csakúgy hogy elmentek sörözni meg borozni egyet.
Diszkrét matekból meg eltûntették az évfolyamot. 100%-os húzási átlag. zsír.
Na kb itt gondolkodtam el hogy kell-e ez nekem?
Másik arany dolog a TO: egyik héten mondanak valamit annak megfelelõen visszamegyek a köv héten és közleik, hogy az nem jó úgy és õk ilyet nem mondtak. majd a köv héten megint elmondják ugyanazt mint 2 héttel azelõtt...
\o/ szolgáltatás... (bár azért neveljük õket😄)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyszerüen volt olyan tantárgy, amiból ha kimásoljuk a könyvet (megtettük), akkor sem lehetett megszerezni a 60 %-ot. Persze ilyenkor a diák a hülye, de mikor oda jelentkeztem már két éve nem volt diplomásuk. Egysuzerü ügy volt, senki nem jutott el odáig. De ilyenkor mindig mi voltunk a hülyék, bármit is mondtunk.
Láttáttuk a South Park azon részét, ahol Gerisson azon ügyködött, hogy kidobják õt a buzisága miatt? És a diákok lettek lebaszva az intolerancia miatt? No, VE-en hasonló vol a helyzet nem egy tárgyból. Leitold testvérét hálózatból kétszer láttuk. Egyszer a 3. órán, amire kiváncsiságból beültünk 10-en megnézni hogy bejön e a tanár végre. Bejött, és azt mondta, ezt a könyvet kell megtanulni. A többi órán a tanársegédje olvasta fel a könyvet szavanként. A második alkalom amikor láttuk, az a vizsga volt, ahol ha nem tévedek 100%-os bukás arányt csinált. Mivel ez nem volt tökéletes igy a 300-ból 20 embert elengedett javítani.
De persze itt is mi voltunk a hibásak 😄 Hát a nagy faszt 😊