Pannon Egyetem - régi nevén: Veszprémi Egyetem - előtte pedig: Veszprémi Vegyipari Egyetem
-
Ez tényleg érdekes. A másfél évem minden hete, na jó, talán ha kicsit kevésbé próbálok nagyott mondani, akkor is minden hónap azzal telt, hogy mind a matek tanszéken, a TO-n, a rektornál, a HÖOKnál, midnenhol panaszt tettünk. Volt kire. Egyik helyről a másikra küldtek, hogy majd ők tesznek valamit az érdekünkben. Persze a küldött helyen vissza küldtek a másikba, hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, beszéljük meg itt, vagy ott. Onnan megint tovább küldtek, onnan meg vissza. Tipikus 22-es csapdája. A müszaki (akkori) informatika höok elnők uszott a panaszlevelekben, a skalpolási ötletekben, anyázós levelekben, és ahogy hallom, most sem javult igazán a helyzet, talán csak kevésbé foglalkoznak az adatok (diákok) dolgaival.
Egyszerüen volt olyan tantárgy, amiból ha kimásoljuk a könyvet (megtettük), akkor sem lehetett megszerezni a 60 %-ot. Persze ilyenkor a diák a hülye, de mikor oda jelentkeztem már két éve nem volt diplomásuk. Egysuzerü ügy volt, senki nem jutott el odáig. De ilyenkor mindig mi voltunk a hülyék, bármit is mondtunk.
Láttáttuk a South Park azon részét, ahol Gerisson azon ügyködött, hogy kidobják őt a buzisága miatt? És a diákok lettek lebaszva az intolerancia miatt? No, VE-en hasonló vol a helyzet nem egy tárgyból. Leitold testvérét hálózatból kétszer láttuk. Egyszer a 3. órán, amire kiváncsiságból beültünk 10-en megnézni hogy bejön e a tanár végre. Bejött, és azt mondta, ezt a könyvet kell megtanulni. A többi órán a tanársegédje olvasta fel a könyvet szavanként. A második alkalom amikor láttuk, az a vizsga volt, ahol ha nem tévedek 100%-os bukás arányt csinált. Mivel ez nem volt tökéletes igy a 300-ból 20 embert elengedett javítani.
De persze itt is mi voltunk a hibásak :D Hát a nagy faszt :)