• plcdfa
    #42
    1. Hát nekem gépiesen egyfomán volt béna mindenki a kapuralövésben, pedig nem csak hurka csapatokkal voltam. Az meg hogy valaki 5-ből 5-ször nem találja el a kaput a tizenhatoson belülről pl. a spanyol bajnokságban az szvsz nem így van IRL. :) (Ja és szét lehet szivatni a védelmet egy emberrel, csak az iránygombokat használva, és még csak Ronaldinho sem kell hozzá, de azt elismerem hogy nehezebb megcsinálni mint a FIFA-ban, és nem is a legnehezebb fokozaton játszottam.)
    2. Elég sokat böngésztem a taktikai beállításokat, de nem találtam kipipálható "Ne aluggyá' vazze" négyzetet
    3. Viszont ha szándékosan ér az ellenfél a labdába úgy már nem les.
    4. LOL nekem a PES3 (!) nem ment rendesen egy GFX 5200-esen annó, pedig az elvileg erősebb kártya mint a 9000-es Radeon, de javítson ki valaki ha tévedek. Mindenesetre érdekes...
    5. Hát ez annyira szubjektív dolog hogy nincs értelme vitatkozni rajta, ha neked a PES valósághűbb hát lelked rajta. Amúgy a FIFA-ban az arcok tényleg tudnak lenni néha (emlékszem hogy röhögtem anno a World Cup 2002-ben Gaizka Mendieta jobban hasonlított a valódi Beckham-re mint Beckham) de azért sokkal jobban felismerhetők mint a PES-ben. Vagy az arcokat is licencelik?
    6. "Hogyan adsz arcot a csapatnak egyedi taktika nélkül?" Úgy hogy egyedien játszom vele. :) Bármilyen furcsa is én egy "action" foci szimulátorban (értsd nem menedzser játék) a pályán akarom tölteni az időt és nem a menük között. Ha menüzni akarok akkor ott az FM. (Igen a Football Manager.) És nem, nem unalmas, hiába "gépiesen egyhangú" a FIFA. Az egyedüli amit hiányolok belőle az pár plussz difficulty.