• plcdfa
    breckinridge:
    - irányítás alatt értem például hogy a lövésnél irreálisan rövid idő alatt felugrik maxra a power. Általában úgy csináltam hogy a lehető legkisebbet "pöttyintettem" a gombra, és így is 5-ből négyszer föléqrta 10 méterről. Meccsenként átlag 20 100% ziccerem volt (ennyit arról hogy mennyivel nehezebb mint a fifa) viszont 3-nál többet sose rúgtam. De biztos én vagyok a béna. Meg pl. a labdakezelés és nagyon kényelmetlen volt a sok használandó gomb miatt.
    -az szerintem nem forma kérdése hogy rávezetem egyedül a labdát két védőre és ketten kétfele futnak én meg begyaloglok a kapuba. :) Mint ahogy az sem hogy háromszor keresztbecipelem a labdát a atizehatos előtt és egyetlen csapattársamnak se jut eszébe nem hogy elfutni, de még kimozdulni sem a védője mögül. Igaz a fifában sem túl aktívak ilyenkor a többiek maguktól, de legalább a feeling olyan mintha tudnának róla hogy meccsen vannak.
    -itt most nem arról beszélek hogy rosszul ítélik meg a lest, hanem hogy nem ismerik a szabályt. Valóban pl. visszafelé jövő labdánál, vagy ellenféltől kapottnál is simán befújja. No comment...
    -nem tudom mit csináltál, de azon a vason még a fifa2007-nek is simán mennie kellene full grafikával, bár a radeon kártyákban én nem bízom. Az viszont fix hogy a PES sokkal gépigényesebb, ezt saját bőrömön tapasztaltam, nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről. Amúgy azt meg kifejthetnéd hogy neked a fifa mitől "rajzfilmesebb" Részletesebb modellek, felismerhetőbb arcok, reálisabb mozdulatok... tényleg.
    Abban az egyben igazad van hogy a atktikai beállítások részletesebbek a pes-nél, de ha ilyenekkel akarok szórakozni (márpedig akarok :) akkor FM.