plcdfa#35
Hát biztos megköveztek majd (már ha olvassa még vki egyáltalán), de szerintem a FIFA legalább egy klasszissal jobb mint a PES.
A PES:
-billentyűzettel gyakorlatilag irányíthatatlan. Tudom hogy nem arra találták ki, de ha már kinyomják pc-re akkor megcsinálhatták volna normálisan.
-a mesterséges intelligencia pocsék. Itt most nem a játék nehézségére gondolok elsősorban hanem a csapattársak mozgására, elfutások, védők helyezkedése stb.
-a készítők nincsenek tisztában a foci szabályival, pl. lesszabály. Ez azért már elég gáz.
-sokkal magasabb gépigény mellett sokkal pocsékabb grafika. Beleértem ebbe az időnkét teljesen életszerűtlen mozgásanimációkat is. Összességében vhogy az az érzésem az egésszel kapcsolatban hogy akik csinálták focimeccset még csak tévében láttak egyszer-kétszer.
A FIFA-t minden évben fejlesztik egy hangyányit, egy picit fényeznek a grafikán, hozzáadnak egy-egy új feature-t, kigazítanak egy aránytalanságot az előző részbő és ennyi. De így mostanra már egész játszható gamma lett belőle, már persze annak aki szereti a focit. 10-15 pénzt azért én se adnék ki érte. :)