• who am I 7
    Természetesen, a nagy számok törvénye alapján kell, h létezzenek ilyen idióták mint te pl.
    Nekem van kocsim, mégse járok reggelente/délután vele a munkába.Mert vagyok annyira intelligens, h inkább használjam ezért a tömegközlekedést.EZ A LÉNYEG.a másik lényeg, h nem az alapján itéljük meg a t.közlekedést, h a monopol helyzetben lévő cég mennyire lesz*rja, h milyen minőségű a szolgáltatása.A bkv-t elitélem (attól függetlenül,h azzal járok melózni), mivel ne prémiumokat osztogasson, hanem légkondi + mégtöbb ellenőr a csövesek + cigányok ellen + takaritók.Nincs a tömegközlekedéssel baj, csak a szolgáltatóval, lehetnének igényes villamosok/metrók csövesek/cigányok/alkoholisták nélkül, csak ez mind pénz, és a vezetők nem tudnának maguknak mondvacsinált premiumokat "juttatni".Ennek ellenére még mindig többre becsülöm azokat akik bkv-val mennek mint 1edül a kocsiba reggel/délután a dugóba, ezek az igazi iQ betyárok.Kedvencem a takony meneDZSER gyerek a vározsba a 4kerékmeghajtású Q7-esével, "mégkedvencebbem" ha ugyanez kopasszal van (bár azok csak az X5-t ismerik).
    A nagyteljesítményű számítógépekről annyit, h igenis törekedni kellene arra, h minél kevesebbet fogyasszon a cumó.Ez hülyeség, h emiatt fog felfordulni a Föld klímája, de ahol lehet ott spóroljunk az energiával sztem.Egy mondás ami megállja a helyét MINDIG : SOK KICSI SOKRA MEGY.és ezt nem lehet megcáfolni.