Hospital Tycoon
  • Szeszmester
    Most fejeztem be a 4. pályát, ideje lefeküdni.

A graf tök jó és hangulatos, nagyon el van találva. Tényleg jó.
    Kicsit zavart, hogy a termeket nem lehet rendesen managelni, itt leginkább a sorbanállók sorrendjének a megváltoztatására gondolok.
    Bank nincs, nem lehet kölcsönt felvenni, ami elég gáz. 1 mód van: el kell adni egyéb dolgokat. Az ikonnál viszont nem az eladás szó szerepelt, ez kicsit megzavart.
    A szobák berendezése először kicsit macerásnak és nem túl egyérteéműnek tűnt, de bele lehet rázódni. Egy termet bárminek lehet használni, a bent lévő berendezésektől függ a rendeltetése. Jó megoldás, jobb, mint a TH, csak rá kell érezni. Mondjuk kicsit macerás a cuccokat átpakolni, vagy kell egy üres szoba, vagy vmit el kell adni, ha két terem berendezéseit meg akarjuk cserélni. Az viszont nem tetszett, hogy előre meghatározott méretű termeket lehet csak felhúzni, mind1.
    Egyelőre csak néhány betegséggel találkoztam, aranyosak, de nincs benne annyi humor, mint a THban.
    Az alkalmazottainkat egymással való interakcióra is rábírhatjuk, Sims Lite. Ebbe még nem merültem bele, de nem hinném, h komoly mélységei lennének.
    Ami nagyon gáz, h mint a THban, itt is van jobb alul egy segítőnk, aki... vinnyog. Majd szétment tőle a fejem.
    A szakmák kicsit túl lettek bonyolítva. Külön kell felvenni patikust, gépészt, takarítót, műtőst... Szerintem TH jobb volt, 3 kaszt, takarítónál be lehetett állítani a priorításokat, dokiknak pedig voltak különleges képzettségek. Itt mindenkit adott szakmára kell, nemtom, nem jött be. Ja, a virágokat nem kell locsolni és fűtőtesteket sem kell elhelyezni. Ezeket nem tudom, miért nem rakták bele.
    A történet módot egy szappanopera köré építették, csak a szöveget túl gyorsan kapkodja, meg olyan idétlen. Nem vicces. Felesleges, mind1. Viszont csak 12 küldi van, amiből 4et már megcsináltam. A végefelé gondolom elég szivatós lesz. Meg van egy sandbox mód és ennyi. Nemtom, szerintem poénabb volt a TH, hogy kaptam a jobbnál jobb ajánlatokat a köv. kórházba, mintha ott több pálya is lett volna.
    Az igazgatóként meghozandó döntéseket kivették (amikor jött a fax THban), ez is maradhatott volna.

Mindent összevetve tisztességes iparosmunka, nagyon tetszik, hiánypótló, de a király a trónján maradt :)