• Balumann
    Beleolvasgattam az üzenetekbe, főleg az elsőkbe, meg utolsókba.
    Nekem az a véleményem, hogy ha a gyerekkel nem foglalkoznak a szülők (nem viszik sportolni, nem játszanak vele mással, csak vesznek neki számítógépet aztán lövöldözzön amennyit akar, aztán tanuljon), akkor vszínűleg nem fog felállni a géptől. Ez mondjuk függ a társaságtól is későbbiekben, mert ha vannak jó haverjai akik mennek pl. bicajozni, akkor rájön, hogy gép előtt ülni egész nap nem jó.

Mint minden játéknak, vannak pozitív hatásai a számítógépes játékoknak. Ha mondjuk úszik valaki, és hazamegy, játszik 1-2 órát fps-ekkel, akkor biztos hasznos, meg kikapcsolódás is. De aki suli után hazarohan, hogy WoW -ozzon és egész délután bent ül a gép előtt (anyja nem is törődik vele, elvan az, csak tanuljon, hogy ne bukjon meg - bár már valahol evvel se törődnek), az nem fog fejlődni!!

Egyébként úgy láttam nem volt szó itt az egyik legnépszerűbb játékról, amivel tudtommal a legtöbben játszanak, és legtöbbet: WoW
    Szerintetek fejleszt valamit? (talán reflexet, vagy döntéshozo képességet?). Mert sztem az ég világon semmit!!!

De gépen kívül is rengeteg játék van, ami szerintem jobban fejleszti egy gyereknek a képességeit, mint egérrel lövöldözni másokra. Célba lövés, nyilazás, stb.?
    Nah mind1...

A cikk szerintem meg hülyeség. az egész korhatár jelzést senki nem veszi figyelembe, főleg játékoknál. Ha lát egy 10 éves egy videót a doom 3-ból, és tetszik neki, akkor ha van lehetősége, játszani fog vele. Fogalma sincs a korhatár jelzésekről... Ellenkező hatást sztem nem vált ki, nekem legalábbis sose volt olyan kényszerem, hogy olyan ha 18-as karika van filmnél, akkor megnézzem. (ha tetszik trailer alapján, akkor megnézem, ha nem akkor nem... tök mind1 hogy mi a korhatár jelzés).