donceleger#30
"Egy szülő sem lehet tisztában a világ összes szemetével, amit a gyereke meg akar nézni/hallgatni/venni. Ilyenkor segítség a korhatárkarika. Mint már mondtam, az nem a gyereknek szól, hanem a szülőnek/gondviselőnek."
Persze hogy nem vagyunk tisztában mindennel, de helyettem ne akarjon dönteni senki! Amúgy meg, ha egy kicsit is érdekel a gyereked, akkor igenis utána tudsz nézni, hogy miről is van szó!! Ennyit asszem megérdemelnek, vagy nem?? Úgy látszik neked nincs önálló döntési képességed. Mindenen a karikát nézed csak meg?? Ezen 18-as van, hú vazze, akkor ezt nem szabad!!!
Járj te is nyitott szemmel, ne csak mondjad! Szerinted mindenki egyetért a pl a 18-as karikával egy játékon? Lehet nekem az a játék nem is annyira szörnyű, és én csak 12-es sorolnám! Csakazért mert egyvalaki szerint az a játék 18-as, akkor mindenkinek e szereint kell cselekednie??? Szóval akkor segítségről van szó??? Nemhinném. Majd én döntök.
Természetesen nem tudok mindent megnézni, mielőtt a gyerekem szeretné, mert lehetetlen. De azért meg tudom állapítani önállóan is, ismétlem önállóan is, hogy mehet e, vagy sem!