Morden23#16
"De ezekkel a korhatár karikákkal pontosan ezt baszták el, ebbe szóltak bele politikusok! Há mi a faszt képzelnek. Mert ugyanis aztat én döntöm el, hogy a gyerekemnek megengedem e nézni az adott műsort vagy nem."
Rendkívül intelligens vagy, mit ne mondjak.
Egy szülő sem lehet tisztában a világ összes szemetével, amit a gyereke meg akar nézni/hallgatni/venni. Ilyenkor segítség a korhatárkarika. Mint már mondtam, az nem a gyereknek szól, hanem a szülőnek/gondviselőnek.
Te komolyan gondolod, hogy majd ha gyereked lesz, akkor minden egyes PC játékát végignyomod, esetleg minden egyes filmet megnézel, mielőtt eléülteted? Azért ez még enyhén is kivitelezhetetlen. A karika segít tájékozódni, ennyi előnye valóban van.
"Amit nem szabad, úgyis azt akarják csinálni. Ha gy játékon 18-as karika van, akkor azt mindenképpen ki akarja próbálni. De ha nem lenne rajta, akkor lehet észre sem venné!!!"
Amikor én voltam gyerek, sehol nem volt egy kib*szott karika sem, mégis megtaláltuk a "tiltott gyümölcsöket". Ez is egy hülyeség. A gyerek nem azért fog GTA-zni, mert 18-as karika van rajta, hanem mert éppen "az a menő". És nem azért menő, mert 18-as karika van rajta, hanem mert az aktuális youngster-trendben a király kocsik, a rapzene meg a gengszterek szerepelnek, és egy cég ezt ügyesen kiaknázva erre épít egy játékot.
Kicsit járjatok már nyitottabb szemmel, könyörgöm.