Su0my#89
hát nem tudom, szerintem a középréteg tartja el az országot adóval, pont nem a tescos becsületes árufeltöltő.. egyáltalán létezik ez a kategória?
MO-n többek közt az a baj, hogy mindenki megszokta, hogy járulékokból él : leszázalékoltatom magam, de jó lesz, kapok 1 csomó lóvét, mellette ugyanúgy maszekolhatok, adót nem kell fizetnem, hurrá...
arra nem gondol ilyenkor a suttyó magyar, hogy azt valakinek ki kell termelnie... meg a szegények sírnak, hogy jaaaaaaaaj de segény vagyok, jaaaaaaaaj táááámogatást tááááámogatást!! ha nincs támogatás, jaj a sok büdös disznó lenyúlja AZ Ő pénzééét! El ne sírjam magam! Tetszett volna kijárni a nyolc általános, édeském... Esetleg ha néha Ön is fizetne adót, lehet, hogy több lóvé jutna az államnak, és ugyan akkor is rabolnának a jó politikusaink, de több pénz lenne helyreállítani az országot, növekedne minimálbér etc... Mára már oda jutottunk, hogy nem is tudnának szerencsétlenek adózni, mert akkor az alapvető megélhetésük kerülne veszélybe, de ez innen indul. Büdös magyar butaságból. Szégyellem, hogy magyar vagyok. Akármit is mondtok. Pfuj.