Su0my#84
De a mai világban senkit nem érdekel a hosszú táv!!! PONT emiatt szar az egész úgy, ahogy van. Hogy banális példát monnyak (nem azért, mert i hate microsoft, és sry, hogy idehoztam ezt a témát, jobb hirtelen nem jut eszembe), de itt van Bill Gates-> Világ Leggazdagabb Embere. Akkor miért nem mondja, hogy srácok-szar ez a vista úgy, ahogy van, várjunk egy évet, később kiadjuk, akkor nagyot robbantunk. Annak ellenére, hogy a seggét is törölgethetné dollárokkal, mégiscsak megjelent egy bétaszagú oprendszer, csúcsváltozata 150k magyar pézért.. miért? mert RÖVID távon KELL a lehető legnagyobb profitot elérni, mert attól áll a micsodája.. Lehet azt mondani, na de fejlesztési költség satöbbi, de annyi tartalékjuk van, hogy ihaj.
UI: tetszik a Vista és csak néha utálom a microsoftot, de az ilyen magatartást(minden multi ezt követi) sosem értem meg. ez csak egy példa a sok közül.
komolyan, miért nem születtem 100 évvel hamarabb? néha azt hiszem ,sokkal jobb lenne. vagy inkább 150 évvel korábban? akkor is volt 1 csomó gond... mind1 ősemeber akarok lenni