Igen, ez meg is látszott a sorozaton sajnos :(
Jaja, én is azt mondom, hogy jó húzás volt a nullázás, bár nem ártott volna előbb behozni, de ami a legfontosabb: vissza kellett volna állítani a végén.
Az intersect szemüveg felvétele Chuck által meg baromi erőltetett volt, ott kb. csak néztem, mi ez a baromság már megint, mert 1. nem igaz, hogy CIA-nek nincs egy képzett bomba hatástalanító csapata, és 2. lehetett volna hangszórókból nyomatni valami zenét, amíg kiürítik a helyet, Beckmen helyére meg valami nehezéket. Ennyi, de persze tudom, akkor nem lett volna ilyen végkifejletű a történés, meg lapos is lett volna, de hát ha ez a logikus??? Na mindegy.
Őszintén szólva akármennyire is elszarták az utolsó évadokat, hiányozni fognak a karakterek. Ha nem erőltették volna folyton ezt a 'mindig van egy főgonoszt', világ veszélyben van dolgokat, hanem kicsit lokálisabb lett volna (és több, értelmesebben belefűzött Buy More), sokkal jobb lehetett volna, nem ennyire izzadságszagú.
Ja és a csatornának sem kellett volna eszetlenül rendelgetni - ha minden évad 13 részes lett volna, talán feszesebbre meg tudták volna csinálni és kevésbé erőltettre. (Még olyat is megkockáztatok, hogy 20 percben még jobban működhetett volna)