Hasonlóképpen gondolom én is. Gyakorlatilag majdnem az jön le az egészből, hogy lehetsz akármilyen jó ember és jó kém, úgyis rábaszol a végén :D Kicsit másra számítottam.
Nem hiszem, hogy folytatás lenne a mozifilm, inkább valamiféle teljesen külön storyra gondolnék, általában legalábbis ez szokott lenni.
Egyébként az egész évadot kicsit összecsapottnak érzem. Úgyértem, hogy túl gyorsan haladt a történet, az évad elején még Morganben volt az Intersect. Deckert is kicsit komolyabb "ellenségnek" gondoltam, de azt is baromi gyorsan lezárták, aztán megint shaw, ez is csak 1 rész, aztán 1 rész teljesen független szál a babával és Sarahval és gyakorlatilag már itt is voltunk az évad végén. Annyi minden történt 13 rész alatt, ami máskor egy teljes, vagy másfél évad eseménye lett volna. Persze lehet, hogy csak én gondolom így. Mindenesetre még 2-3 részt elviselt volna a sorozat, hogy egy tényleges lezárást kapjon, nem egy minimum 3 szálon történő cliffhangert (Sarah és a memóriája, Chuck és az Intersect és Casey).