Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Heh, milyen érdekességeket olvasok a Fedak-Schwartz mega-interjúban. Öt részes, az elsõnél tartok, de már most tuti, hogy remek olvasmány. :)

Kayla Hart karakterét a produkció megkezdésekor írták ki, így még rajta is volt az elsõ promóképeken. Egy közepes fontosságú, állandó karakter lett volna, hogy legyen egy állandó szerelmi háromszög közte, Chuck és Sarah közt. Aztán végül nem jött be a készítõknek, kiírták pedig már forgattak is a színésznõvel. Helyette jött Jill, Lou és Hannah. :)

theone91
Nem bökné ennyire a csõrömet a befejezés, ha nem pont a jövõrõl szólt volna a finálé elõtti jópár rész...

Yvonne is egy olyan befejezést akart, ahol kiderül, hogy terhes, amin viszont röhögtem, hogy Adam Baldwin már-már követelte Casey halálát az íróktól, viszont szigorúan a tudtára adták, hogy errõl szó sem lehet. Ha errõl nem tudok, akkor végig bennem lett volna a finálé nézésekor, hogy basszus, a végére kinyírják Casey-t (mikor személyesen egyeztet Beckman-nel, mikor Alex hívja és kinyomja stb.)... :D

dragon11
Köszi!

nincs még, délutánra várható
dragon11
Valaki tud adni magyar feliratot a 13.részhez?!

így is lesz, nem kötelezõ a 100 rész, sõt úgy rémlik, a syndication is közrejátszott abban hogy megrendelték az utolsó évadot
[HUN]FaTaL
Hasonlóképpen gondolom én is. Gyakorlatilag majdnem az jön le az egészbõl, hogy lehetsz akármilyen jó ember és jó kém, úgyis rábaszol a végén :D Kicsit másra számítottam.

Nem hiszem, hogy folytatás lenne a mozifilm, inkább valamiféle teljesen külön storyra gondolnék, általában legalábbis ez szokott lenni.

Egyébként az egész évadot kicsit összecsapottnak érzem. Úgyértem, hogy túl gyorsan haladt a történet, az évad elején még Morganben volt az Intersect. Deckert is kicsit komolyabb "ellenségnek" gondoltam, de azt is baromi gyorsan lezárták, aztán megint shaw, ez is csak 1 rész, aztán 1 rész teljesen független szál a babával és Sarahval és gyakorlatilag már itt is voltunk az évad végén. Annyi minden történt 13 rész alatt, ami máskor egy teljes, vagy másfél évad eseménye lett volna. Persze lehet, hogy csak én gondolom így. Mindenesetre még 2-3 részt elviselt volna a sorozat, hogy egy tényleges lezárást kapjon, nem egy minimum 3 szálon történõ cliffhangert (Sarah és a memóriája, Chuck és az Intersect és Casey).

http://goo.gl/gd6Zi5

theone91
Valami olyasmi lehetne, ha lesz (szerintem nem, csak szellõztettek egy kicsit, hogy fennmaradjon egy kevéske érdeklõdés az DVD-k és az egyéb merchandise miatt). Beckman összehívja a ganget még egy körre, közben tisztázódhatna minden súlyos kérdés (Helyreállt-e Sarah agya? Mi lett a intersect-tel? Összejött-e a ház/baba-projekt? Totyognak-e kis Chuck Jr.-ok a hátsókertben...? :D)

Már a második olyan szavazásos kérdõívbe botlok külföldi TV-s portálokon, amely szerint igan nagy része a nézõknek elégedett a befejezéssel. Én ezt nem igazán tudom felfogni. Egy kis puszilkodás romantikus zenére, flashback-kel szép, és megríkató, de nem tudom elképzelni, hogy elégíti ki az öt éve keményen kitartó fanokat.

Most nagyon úgy hangzik, mintha a finálé ellen játszanék, kfejezetten jól sikerült epizódokról van szó, csak hardcore fan-ként kicsit elégedetlen vagyok a végkifejlettel és jól esik ennek hangot adni. :)

[HUN]FaTaL
Ezt az egész agymosott szálat ki kellett volna hagyni. Vagy rakták volna rendbe tényleg az agyát az intersecttel, ahogy meg is lett említve. Na mindegy, nem erre számítottam.

Ezekután viszont elképzelésem nincs mit lehetne rakni egy mozifilmbe? Mármint, ha nem valamiféle folytatást, akkor mit? Összeáll a csapat egy utolsó küldetésre? Mondjuk tutira megnézném. :D

theone91
Igen, pont emiatt írtam én is korábban, hogy összecsapott érzést keltett bennem. Az utolsó mondatoddal is teljesen egyet értek, épp ezért nem kellett volna az agymosott-szálát a végére tartogatni. A finálé szólhatott volna Quinn-rõl, és nem arról, hogy milyen könnyen lehet Sarah-t befolyásolni és emiatt mindent árokba zúdítani, amirõl jóformán az egész sorozat szólt.

"A hagyatkozzunk a nézõ fantáziájára" pedig maradjon egy mûvészfilmes fogás, egy olyan direkt elbeszélésben, mint a Chuck inkább ne erõltessük... Bár most már édes mindegy, ez van. Örülök hogy majdnem száz részt kaptunk. 91 epizód azért rohadtul nem kevés, (még kilenc rész és szindikálható lett volna a sorozat)... :)

[HUN]FaTaL
Ez az utolsó mondat: ez a kb "nem tudtuk befejezni, nem volt ötletünk képzeljetek amit akartok" szinonímája, nálam. :(
Mondjuk ez még mindig jobb befejezés mintha az lett volna, hogy "a szerelem mindent legyõz" és Sarahnak visszatért volna az összes emléke.

theone91
Remek interjú a készítõkkel a fináléról.

- Do you have a handshake agreement with everybody that one day you’ll all reconvene, when the time and idea is right?
- I think it’s an unspoken agreement. I think everybody would pick up their pocket protectors and Converse sneakers and come back to do it all again.

Itt egy lehetséges TV-mozira utaltak (vagy azt egyéb netes produkcióra).

Az interjúban elhangzik, hogy rengeteg kimaradt jelentet lett végül, amit majd a DVD-re pakolnak fel. A rendezõi változat egy órával hosszabb mint a tv-be került 5×13, viszont ez a tény biztos, hogy a konklúziót ez nem érinti.

"Leave it up to the Chuck fans to take their own individual impression away. - mondja Fedak. Ez annyira inkorrekt, és rossz húzás. Mozifilmnél még elmegy, de sorozatot ne zárjunk már célirányosan cliffhangerrel basszus. :|

[HUN]FaTaL
2-3 rész hiányzik még kb szerintem. Igazából így az egésznek se eleje se vége. Ennél bármelyik eddigi záró rész jobb lett volna (3. évad közepe, vége, 4. közepe, 4. vége).

theone91
Khömmm... :)

#2045 Igen, vagy nem a legvégére kellett volna tartogatni az egészet. :\

igen, tényleg megoldhatták volna jobban a végét, kicsit talán jobbat vártam volna én is.

de sok régi dolgot felidéztek a záró részben, az tetszett nagyon, hogy próbálták visszahozni a történet elejét

áh, kellett volna még néhány plusz rész.. :(
theone91
Böki a csõröm, hogy eddig eljutott nagy nyögvenyelõsen a kapcsolatuk és romba dõlt az egész. Nagyon keserédes a vége. Arra sem derült fény, hogy Sarahnak egyáltalán egy kicsit is visszatért volna a memóriája, a csapat jövõje is csak vázlatosan lett megemlítve pár résszel ezelõtt, aztán ki tudja hogy mi lett az egészbõl... Kicsit összecsapottnak tûnt az egész, mintha már mindenki gyorsan be akarta volna fejezni az egészet.

Idegesít na, ez a legjobb kifejezés... :D
Ezer-és-egy remek lehetõség lett volna egy mindenkit kielégítõ befejezésre... :|

[HUN]FaTaL
Szerintem Morganék lezárása is OK. A többivel én is egyetértek, csak nem tudtam rendesen megfogalmazni. Nem szeretem az ilyen nyitott befejezéseket, az elõzõ évad vége az utolsó 1,5-2 perc (morgan - intersect) nélkül jobb lett volna finálénak. Ez van.

theone91
Interjú az arcokkal. :)
http://www.youtube.com/v/jNppNjvZhBQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

theone91
Ja, a mondandómat még kiegészíteném azzal, hogy a sorozat egyetlen szegmense, ahol éreztem igazi lezárást, az Ellie-éké.

theone91
Vége, bizony. <#shakehead>

Spolieresen folytatom.

Jó szál volt Sarah amnéziája-agymosása, de nagyon-nagyon rosszkor. Évad közepén még kellemes, több-epizódós sztori is lehetett volna, a végére rendesen korrigálva, de így irtó frusztráló. Nem így kellet volna befejezni, ennyire kiszúrni szegény Chuck-kal (és a teljesen más befejezésre számító fanokkal). Nem éreztem kereknek a befejezést egyáltalán (pont mintha csak egy évadnak lett volna vége), pedig mindenki tudhatta idõben, hogy nem lesz több évad. Ezt megpróbálták flashback-ekkel meg korábbi helyszín és sztori-elemekkel kompenzálni, de ez vérszegény volt így. Oké, hogy jó írói húzás a sejtetés és értem én hogy ez volt cél a nyitott befejezéssel, de könyörgöm, házat, családot terveztek az utóbbi pár részben, most meg mindenki képzelje el a folytatást ahogy akarja, és a végére még egy kis negatív képet is kialakítottak Sarah-ról (bennem laglábbis)... :(

Nyitva hagyták... Nagyon. És ez az amit nagyon rühellek a sorozatbefejezésekkor, fõként, hogy ugye most már buborékban sem volt a sorozat jövõje, berendeléskor tudni lehetett, hogy az utolsó évad, amint már említettem. Mi van az intersect-tel Chuck fejében? Ki lett szedve? Vagy nem? Én egy olyan befejezésre számítottam, hogy már új házban lóbálja Sarah a pozitív terhességi tesztet... :D

Ha eltekintünk attól, hogy az utolsó két rész a sorozatfinálé volt, akkor mégis két rész igen kiemelkedõ epizódot kaptunk, kellemes emlékeket idézett fel bennem és szerintem mindenkiben. Hatalmasat röhögtem a helikopteres részen, ahol visszatért egy kicsit az igazi béna-Chuck, Irene Demova, az éttermek, Jeffster is tûrhetõ volt... :D

Hiányozni fog a csipet-csapat, sokszor újra lesz nézve az egész. :)
#goodbyechuck :')

[HUN]FaTaL
Vége. :((

A német helyszíneken, meg a Jeffsteren a koncertteremben azért jó nagyot röhögtem. :D

Malakai
Noh, vége... <#rinya>
Viszont megjött a kedvem elkezdeni egy újranézést. <#whatever>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

theone91
Ezer hála. :)

[HUN]FaTaL

theone91
5×12 nem akar lejönni 720p-ben, holott a 5×13 már réges-rég lent van. :(

theone91
Hát hiányozni fog a sorozat azért és csoda, hogy egyáltalán kaptunk belõle félig-meddig öt évadot...

Még a két rész, aztán újradara lesz belõle nálam belátható idõn belül, az biztos (legkésõbb nyáron tutira). :)

theone91
Ha már zene. :)
Még a 5×08 végén volt.

theone91
:')

Malakai
Utolsó DVDre feltolják, had pityeregjenek a fanok. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hát, akkor ma este vége
http://www.youtube.com/v/R-l1hRJayEE
most néztem a többiekét is, némelyiket én is megkönnyeztem egy kicsit
dragon11
Igen, úgy értettem.. igazad van. Bocsi a tévedésért!:)

Vajon Levi mennyi eséllyel játszana el egy komoly, nem vígjátékszerepet?
theone91
próbáld ki - régebbi ausztrál szerep
+ Levi-ról is egy korábbi
nem lenne rossz,sõt:D

bency
Yvonnet én simán,Levit már nehezebben! Mostmár elég hires Yvonne hozzá hogy elvállaljon egy Playboy fotózást viszont :)))

:) Semmi okosság :P

én Yvonnét el sem tudnám képzelni más soroztaban, más karakterként...mondjuk biztos megszoknám egy idõ után, de nagyon furcsa lenne.
Levirõl ugyanez.

bency
Az nem baj,sõõõt,szerepeljen csak nagy sikerü filmekben és akkor nagyobb sztár lesz több képpel meg mindennel :))

Malakai
Dettó mindenkit szívesen látnék, pár embernek csak összejön, Yvonne viszont úgy tûnik inkább a mozi felé kacsintgat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

én mindenkire kíváncsi vagyok, 1-2nek biztos összejön majd egy másik sorozat mellék/fõ szerepe
bency
Kiváncsi vagyok mennyire sûrün fogjuk látni Yvonnet a Chuck után....

[HUN]FaTaL
e12-13 és vége igen

dragon11
Tehát Pénteken jön az utsó rész, ami dupla lesz (e14-15) s vége ?:|

Malakai
Nem esett le, mármint, hogy az egészet annak szánod, reggel van, meg a spoiler tag is komolyságot adott neki. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
persze, szerintem is így van

poénnak szántam, azért van ott a "nyomi" szmájli a végén :D

Bazinga!

Malakai
Én továbbra is kétlem, hogy bárki intersect lesz a végén a fõhõsök közül, legalábbis az biztos nem, aki vissza akar vonulni, hogy azzal lezárhassák a sorozatot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
szerintem Ellie arra fog rájönni, hogy a "normál" verziójú intersectet feltöltve helyrejön a delikvens agya és visszajönnek az emlékei... így lesz instersectje Chucknak, Sarahnak és Morgannek is :)

<#idiota><#idiota>

Bazinga!

[HUN]FaTaL
:DD

huuu de várós a finálé....
Lester most volt a legjobb eddig:D:D:D
az a szivar:D