A megmaradási törvények vesztették értelmüket
-
clio1616v #929 Ha a mi a jóra tudnám a választ, most nem itt fórumozgatnék. Nem vagyok hozzá elég okos sem, a képzés, amit kaptam nem volt hozzá elegendő.
Az a bajom vele, hogy viszonyítani kell valamihez, nem lehet tudni pontosan mekkora az 1 méteres egység etalon, mert az egy anyag és folyton változik. Szerintem csak egy abszolút dolgot szabadna referencia etalonnak venni és elfogadni. Én minden esetre kisebbre venném az egységet és ahogy már leírtam soha nem adnék meg negatív métert és 1nél kisebbet erre ott vannak a prefixumok korrekciónak.
"A világűrben csillaközi léptékben még a fényév is től finom egyes esetekben nemhogy a méter..." ezt nem értem, lehet azért, mert zsolnay módszerrel tanultam olvasni, kérlek emiatt ne mond hogy hülye vagyok. Első osztályban pláne nem én választom meg az oktatási intézményt.
Ez az És??? elég cinikusan és tanácstalanul hangzik tőled.
Ha visszaolvastál láthattad, hogy az idő alapegységével a sekundummal is bajom van, sőt.
Basic: Légyszi példát arra az esetre amikor elkerülhetetlen a gyakorlatban a negatív szám, tehát a nullánál kisebb, mert az 1-él kisebb szám az elkerülhető ahogy szépen érthetően kifejtetted és belinkelted a prefixumok jelentőségét.