A megmaradási törvények vesztették értelmüket
  • Molnibalage
    #1882
    "Ja, köszi. Ha nem értek egyet az USA világhatalmi törekvéseivel, imperializmusával, akkor már rögtön elmebeteggé válok? Nagyon jó.."

    Nem, nem erről van szó. (Mellesleg kinek a világhatalmi törekvéseivel értenél egyet? Mindenki csinálná, csak nem mindenki képes rá. Ja, hogy savanyú a szőlő?) Arról van szó, hogy az iraki kaland az NEM válasz Irak vegyifegyver használatára. Clear? Én ERRŐL beszéltem.
    ----

    "Csak ha nagy népirtásokról van szó, akkor kerüljön oda a sor első helyére az USA is, meg ha tömegpusztító fegyverek a téma, akkor is jöjjön szóba, hogy eddig az USÁn kívül mindenki csak fenyegetett vele."

    A probléma az, hogy nem látjátok be, hogy amikor bevetették akkor még más korszak volt. Egyszerűen sem morálisan sem semmilyen szemponból NEM LEHET összehasonlítan azzal ami később történt. NAGYON megváltoztatta a világt. Ez kb. olyan mint amikor a lovas közlekedés megszűnt és motorizáció lett a módi. Már az elterjedés előtt is volt autombil ÉVTIZEDEKKEL korábban, de az AKKORI iődk megállapítása később már nem igaz és nem értelmezhető. Ez volt igaz az atomfegyverekre is. SENKI nem gondolta volna, hogy ennyire elterjedt lesz ilyen hamar és, hogy ennyi országnak lesz. Egyszerűen más lett a világ.

    2000-3000 éve minden cécó nélkül lemészároltak egy népet. Ma már ez nem módi..

    Érthető, hogy mit akarok mondani?