• Sir Quno Jedi
    Azt én nem mondtam. EZ amúgy is az ilyen ifjú titánoknak való, akik szeretnek divatbútorokon trendihenteregni! :D

Ennél sokkal 1xűbb igényeim vannak, amiket ha kielégítenek, esetleg befogom a pofámat. Igaz idehaza már azok is nagy kérésnek bizonyulhatnak...

Nagyon fontos, hogy az ember NE a munkahelyén valósítsa meg önmagát. Ha a melón kívül már nincs életed, az betegség, amit manapság igyekszenek is gyógyítani (kevés sikerrel, nekem talán sikerült kilábalnom belőle hosszú évek kemény munkájával). Lehetsz kreatív és alkotó szellemű, attól még nem kell játszótérnek használni a munkahelyed és gyerekes külsőségek mögé bújni. Csak árú vagy a munkaerőpiacon, semmi több. Kifizetnek, hazamész ÉS CSAK AKKOR kezdődik a valódi életed aznapra.

Az idióta csapatépítgetősditől meg egyenesen teli van a hócipőm. Nyilván 1xűbb/olcsóbb ilyen f@szságokra költeni, mint valóban javítani a dolgozó körülményein. Persze több is megy így zsebbe a megfelelő embereknek. EZ még mindig MO., nem jó ha bilibe lóg a kezünk.