Délutáni csocsóparti és ingyen ebéd a Google-nél

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Azt én nem mondtam. EZ amúgy is az ilyen ifjú titánoknak való, akik szeretnek divatbútorokon trendihenteregni! 😄

Ennél sokkal 1xûbb igényeim vannak, amiket ha kielégítenek, esetleg befogom a pofámat. Igaz idehaza már azok is nagy kérésnek bizonyulhatnak...

Nagyon fontos, hogy az ember NE a munkahelyén valósítsa meg önmagát. Ha a melón kívül már nincs életed, az betegség, amit manapság igyekszenek is gyógyítani (kevés sikerrel, nekem talán sikerült kilábalnom belõle hosszú évek kemény munkájával). Lehetsz kreatív és alkotó szellemû, attól még nem kell játszótérnek használni a munkahelyed és gyerekes külsõségek mögé bújni. Csak árú vagy a munkaerõpiacon, semmi több. Kifizetnek, hazamész ÉS CSAK AKKOR kezdõdik a valódi életed aznapra.

Az idióta csapatépítgetõsditõl meg egyenesen teli van a hócipõm. Nyilván 1xûbb/olcsóbb ilyen f@szságokra költeni, mint valóban javítani a dolgozó körülményein. Persze több is megy így zsebbe a megfelelõ embereknek. EZ még mindig MO., nem jó ha bilibe lóg a kezünk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GulaSoft
A lehetõségek közül nem mindent használok ki, de ha nagyon elnyúlik a délelõtt, akkor egy csocsópartit mindenképp lezavarunk lazításként, majd ebéd után elmegyünk ping-pongozni. Persze délután is jöhet a csocsó vagy esetleg egy videójáték parti. Ezeket semmi más nem zavarhatja meg, mint a kíváló ingyenétkezések: több menü közül lehet választani. Hiába a világ minden tájáról érkezett csapat, mindenki talál kedvére valót. Igaz emellett sokat kell dolgozni is, de azt a részt nem hiszem, hogy be kell mutatni bárkinek is.

Apám mi lenne ha mindent kihasználna??????
Hogy a fenébe tud hosszúra nyúlni egy délelõtt????
Ha jól értem a munka:
kaja
2 óra meló
csocso vagy ping-pong
igyenebéd
videójáték vagy valami hasonló game
4 óra munka
Tök jó lehet ilyen helyen dolgozni és mindezt milyen képzettségel érte el.
Tök szerencsés volt a csávó, hogy kivitték az osztrákokhoz, különben itt robotolna ha egyáltalán a semmire nem jó közgáz diplomájával lenne állása!
Most fényképezzem be a papírból nyomtatott monitordoboz oldalára ragasztott darts táblánkat a 200 forintos dartsunkkal és mondjam hogy bebebebebeeeeee. Hát nem mondom :-)
Igazad van.Magyarisztán a frankó hülyék ezek az Írek pffúúj...

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

games4ever
nem értem ezt a hozzáállást😞 gondolom nem íratnak alá veled egy "akkor mostantól életed végéig itt kell dolgoznod" szerzõdést, szóval ha megunnád, akkor ot lehet hagyni és keresni másik munkahelyet, egyébként meg ez minden munkahelyrõl elmondható, melyik nem laposodik el egy idõ után és kezd unalmassá válni...ezzel az erõvel...(én szívesen kipróbálnám azért😊

Jah, még valami.
Nem érdekel, hogy elpakolják-e az adataimat, vagy sem - nekem attól se jobb, se rosszabb nem lesz az életem.
Egyszerûen imádom, amit ezek mûvelnek. Félelmetes, mennyire profik.

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

Sir Quno Jedi
Elõbb utóbb a legjobb játék is ellaposodik és a meló is idegörlõvé válik. EZ van mindig és ha utána még jópofizni is kell a sok heppihippóval, kész idegbaj!

Engem csocsoval, meg ingyenebéddel nem lehet lekenyerezni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akkor egy kis érdekesség:
A Google kulisszatitkai
Az biztos, hogy én is szívesen eldolgozgatnék náluk. Teljesíteni kell, de ide játszani mész, nem dolgozni. Ez a nem mindegy.

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

Teljesen egyetértek. Arról nem beszélve, hogy mi az hogy a magyar állam sokmillió forintot? Egy nagy lóf@szt. A magyar államnak nincs egy fityingje sem, az adófizetõk pénzébõl fizeti. És én mint adófizetõ azt mondom, hogy inkább fizetem a fiatalok oktatását, akkor is ha kimegy utánna külföldre dolgozni, mert arról nem õ tehet hogy itthon 50 évig kell spórolni egy lakásra... Viszont még mindig jobban megéri, mint amikor azt látom hogy az én adómból nyaral hawain a politikai vezetés, meg épit kastélyokat magának meg lop el milliárdokat.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

games4ever
jaja, tényleg jó hely lehet ez a Google egyébként😊

bertino
ja
amugymeg szerencsés srác

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

games4ever
"Arról mi a véleményed, hogy a magyar állam évekig sok millió forintot invesztál egy szakember képzésére, aki diploma szerzés után fogja magát és lelép egy másik országba kamatoztatni a tudását?"
hát ezt a f.szom kérdést...akkor a magyar állam garantálhatná azt is hogy diplomaszerzés után az embernek ad munkát és a fizetésébõl eltud tartani egy családot esetleg...ennyit a magyar állam sok milliójáról...pff, de kiakadtam ezen a kérdésen, de ez csak egy vélemény😛

← ElőzőOldal 2 / 2