Délutáni csocsóparti és ingyen ebéd a Google-nél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennél sokkal 1xûbb igényeim vannak, amiket ha kielégítenek, esetleg befogom a pofámat. Igaz idehaza már azok is nagy kérésnek bizonyulhatnak...
Nagyon fontos, hogy az ember NE a munkahelyén valósítsa meg önmagát. Ha a melón kívül már nincs életed, az betegség, amit manapság igyekszenek is gyógyítani (kevés sikerrel, nekem talán sikerült kilábalnom belõle hosszú évek kemény munkájával). Lehetsz kreatív és alkotó szellemû, attól még nem kell játszótérnek használni a munkahelyed és gyerekes külsõségek mögé bújni. Csak árú vagy a munkaerõpiacon, semmi több. Kifizetnek, hazamész ÉS CSAK AKKOR kezdõdik a valódi életed aznapra.
Az idióta csapatépítgetõsditõl meg egyenesen teli van a hócipõm. Nyilván 1xûbb/olcsóbb ilyen f@szságokra költeni, mint valóban javítani a dolgozó körülményein. Persze több is megy így zsebbe a megfelelõ embereknek. EZ még mindig MO., nem jó ha bilibe lóg a kezünk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Apám mi lenne ha mindent kihasználna??????
Hogy a fenébe tud hosszúra nyúlni egy délelõtt????
Ha jól értem a munka:
kaja
2 óra meló
csocso vagy ping-pong
igyenebéd
videójáték vagy valami hasonló game
4 óra munka
Tök jó lehet ilyen helyen dolgozni és mindezt milyen képzettségel érte el.
Tök szerencsés volt a csávó, hogy kivitték az osztrákokhoz, különben itt robotolna ha egyáltalán a semmire nem jó közgáz diplomájával lenne állása!
Most fényképezzem be a papírból nyomtatott monitordoboz oldalára ragasztott darts táblánkat a 200 forintos dartsunkkal és mondjam hogy bebebebebeeeeee. Hát nem mondom :-)
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Nem érdekel, hogy elpakolják-e az adataimat, vagy sem - nekem attól se jobb, se rosszabb nem lesz az életem.
Egyszerûen imádom, amit ezek mûvelnek. Félelmetes, mennyire profik.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Engem csocsoval, meg ingyenebéddel nem lehet lekenyerezni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Google kulisszatitkai
Az biztos, hogy én is szívesen eldolgozgatnék náluk. Teljesíteni kell, de ide játszani mész, nem dolgozni. Ez a nem mindegy.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
hát ezt a f.szom kérdést...akkor a magyar állam garantálhatná azt is hogy diplomaszerzés után az embernek ad munkát és a fizetésébõl eltud tartani egy családot esetleg...ennyit a magyar állam sok milliójáról...pff, de kiakadtam ezen a kérdésen, de ez csak egy vélemény😛