• Maxtreme
    Nos a végére értem én is (hálisten)
    Egy kis rövid értékelés tőlem:

-----------------------------------------

Nos ezzel a résszel sikerült alulmúlni a sorozat összes eddigi darabját. Ráadásul RPG-nek csak nagyon jó szívvel lehet nevezni, inkább a hack & slash stílusra hajaz.
    1 valamiben viszont hasonlít a korábbi "epizódokhoz", ez pedig a trágya, fos szar, hanyag, hulladék (elnézést de nem lehet rá megfelelő szavakat találni) programozás.
    Az ember azt gondolta volna hogy most hogy új motorral dolgoztak, sikerül rendes munkát kiadni a kezeik közül. Hát ez nem így történt.. Sokszor 3x3-as kis termekbe is ami tök üres volt, nem egyszer esett be az fps (hosszabb időre) 17-18 körülire. No comment.
    A vége főleg nagyon gázos ebből a szempontból.
    Amit még nem tudok hova tenni.. :
    Az árusoknak sok értelmét nem láttam, ahogy a pénznek sem. A játék elején bevásároltam 999db kötszert, azzal végig elvoltam. (és még nyilván maradt is egy csomó) Ezen kívül más nem kellett, ugyanis mindent meg lehetett találni a "szabadban".

Ami tetszett:
    - Jól kidolgozott táj, ami szépnek is mondható,. De*
    - Akciódús játékmenet ami *
    - A stílushoz illő zenék
    - Egyszerre baromi sok cuccot cipelhetünk magunkkal. Nem életszerű, de legalább nem kell állandóan eladogatni őket.
    - Igényes lokalizáció (legalábbis nyelvileg)

Ami nem:
    - * De a főhősünkön kívül sok NPC kritikán alulin néz ki.
    - * A végére már borzalmasan unalomba fullad
    - Nagyon gyenge animációk
    - Unalmas, monoton küldetések
    - Botrányosan rosszul megírt motor
    - Bugok tömkelege
    - Sok egyforma npc
    -... a hibákat kb 2 oldalon keresztül tudnám még sorolni, de lusta vagyok annyit írni :)

5.5/10

Ez az "alkotás" jelenlegi állapotában 2000ft-ot nem ér meg.