2688
  • sherlock1
    Van még egy ingame térkép mod az összes gyűjtögetős cucchoz. Ez is nagyon jó.
  • unusual
    Ez a térkép nagyon ott van,csak az a baj,hogy éppen most játszottam végig. :) De elmentem,és majd lehet még egyszer végig tolom.
  • sherlock1
  • Ironman2
    És ezt miért nem lehet spoilerezni?
  • Myxir
    A fogadótól felfele elmész,és teszel egy nagyobb kört (ugyebár a csak egy irányba lehet ott a hegyeknél közlekedni) majd elfogsz érni egy kereszteződésbe ahol lesz 3-4 goblin,köztük 1 mágus,és ott őriznek egy ládát abban lesz.Linkelnék térképet is de nem tudok de nem lehet eltéveszteni hisz csak egy irányból lehet odajutni.
  • KaszaN
    Én úgy megtaláltam, hogy észresem vettem. De szinte biztos, hogy egy közelben lévő barlangban van.
  • sevendoor
    Árulja már el vki, hogy hol van a faláb. köszi
  • KaszaN
    Nekem még mindíg a gothic 1-2 a kedvencem. És a risen.
  • tombadillo
    A legelején járok, de eddig baromi csalódás. Mondjuk a 3 után ezt vártam, de mégis. Az 1, a 2, és a Risen, azok játékok. Ez szégyen. Azért még próbálkozom. de pl. az ágyba befekszem, de nem ad lehetőséget, hogy aludjak, csak fekszik ott a karakter mint a hülye, semmi szerepe. a harcrendszer nagyon gáz, szal szörnyű.
  • Zoliz

Én már le is szedtem, annyira rossz játék ez. A Gothic sorozat megcsúfolása. Bűn érte pénzt is kiadni a "fejlesztők"-nek!
  • fery02
    Így van.
  • killers
    Sok fegyvert lehet kovácsolni, csak mire megtalálod hozzá az összes alapanyagot, addigra már rég elavult lesz
  • MrStokes
    Hetvegen haver jatszott a jatekkal, 27-es szint kornyeken van es kovacsolt vmi fegyot (Skype-on keresztul ertekeztunk), szoval biztos, hogy lehet benne, de bovebb infoval sajnos nem szolgalhatok.
  • killers
    Köszi, az a baj, hogy elteleportált valahova, azt fingom nincs hol volt az a szobor.
  • Probatbicol
    Lestert már kiszabadítottad ugye? Onnan kb. 4 lépés a szobor amit aktiválni kell, minimap jelöli.
  • killers
    Sziasztok! Sajnos nem találom a titkos bejáratot a kolostorba, ha valaki tudna segíteni akkor megköszönném. Már végigjártam a teljes pályát még 1szer de nem lelem. Előre is köszönöm
  • Csokis
    Oké, közben sikerült megoldanom!
  • Csokis
    Tud valaki megoldást arra, hogy játék közben, ha találatot kapok, akkor ne rezegjen az Xbox 360-as kontroller? Egér + billentyűzettel játszok, de az asztalon lévő kontroller meg a szívbajt hozzá rám a rezgésével. A menűben nem találtam ilyen opciót.
  • strebacom
    Innen mennyi van még hátra???
  • Hunor1
    ha van tervünk akkor végre kovácsolni is tudunk majd fegyvert? vagy az is ugyanúgy csak egy craft menü?
  • gfreak
    az igazat megvallva az engem is érdekelne hogy mire kell a zseton a játékban...tele vagyok lötyikkel meg kajával, minden szart összeszedtem, amit persze csak fabatkáért tudok eladni (még a névvel rendelkező fegyvereknek is röhejes áruk van)..szóval minek kell a zseton? fegyver tervet venni aztán ennyi?
  • tombadillo
    Bakker, az egy másik kapu volt, amivel próbálkoztam. Sorry.
  • wedge31
    Minden skill müködik, én most tolom másodszor és buggal / az ismert forditásin kivül / nem nagyon találkoztam igaz eredetivel tolom.

Egy használható skillfa leírást meg Maxtreme már beszúrt #1633
  • tombadillo
    Gyerekek. A legelején, azt a kb... kaput hogy kell kinyitni (amin Diegohoz lehetne menni)?
  • Maxtreme
    Nos a végére értem én is (hálisten)
    Egy kis rövid értékelés tőlem:

-----------------------------------------

Nos ezzel a résszel sikerült alulmúlni a sorozat összes eddigi darabját. Ráadásul RPG-nek csak nagyon jó szívvel lehet nevezni, inkább a hack & slash stílusra hajaz.
    1 valamiben viszont hasonlít a korábbi "epizódokhoz", ez pedig a trágya, fos szar, hanyag, hulladék (elnézést de nem lehet rá megfelelő szavakat találni) programozás.
    Az ember azt gondolta volna hogy most hogy új motorral dolgoztak, sikerül rendes munkát kiadni a kezeik közül. Hát ez nem így történt.. Sokszor 3x3-as kis termekbe is ami tök üres volt, nem egyszer esett be az fps (hosszabb időre) 17-18 körülire. No comment.
    A vége főleg nagyon gázos ebből a szempontból.
    Amit még nem tudok hova tenni.. :
    Az árusoknak sok értelmét nem láttam, ahogy a pénznek sem. A játék elején bevásároltam 999db kötszert, azzal végig elvoltam. (és még nyilván maradt is egy csomó) Ezen kívül más nem kellett, ugyanis mindent meg lehetett találni a "szabadban".

Ami tetszett:
    - Jól kidolgozott táj, ami szépnek is mondható,. De*
    - Akciódús játékmenet ami *
    - A stílushoz illő zenék
    - Egyszerre baromi sok cuccot cipelhetünk magunkkal. Nem életszerű, de legalább nem kell állandóan eladogatni őket.
    - Igényes lokalizáció (legalábbis nyelvileg)

Ami nem:
    - * De a főhősünkön kívül sok NPC kritikán alulin néz ki.
    - * A végére már borzalmasan unalomba fullad
    - Nagyon gyenge animációk
    - Unalmas, monoton küldetések
    - Botrányosan rosszul megírt motor
    - Bugok tömkelege
    - Sok egyforma npc
    -... a hibákat kb 2 oldalon keresztül tudnám még sorolni, de lusta vagyok annyit írni :)

5.5/10

Ez az "alkotás" jelenlegi állapotában 2000ft-ot nem ér meg.
  • cikasz
    Nézd meg, hogy nem melegedik-e túl a vga-d.
  • Fantusz
    Szintlépésről lehet valami használható, megbízható leírást találni?
    Magyar elnevezések itt bizony nem dicséretesek, ráadásul ahogy olvastam hiányosak, s csak találgatni lehet melyik képesség mire is lenne hivatott igazán.
    Nem gyenge bugként megemlítik, hogy jónéhány képesség döglött, nem működik - ebben változott már valami?

Link
  • fery02
    Szóval itt a hozzászólások között találsz linket a képhez:

http://www.gamefaqs.com/boards/939672-arcania-gothic-4/56739537
  • fery02
    Fa láb:

Azt a kopott rádiót én is megtaláltam, de szerintem egyértelmű, hogy addig nem kell vele foglalkozni, míg nem kerül valakivel szóba.
    Amúgy automatikusan oda fogja majd adni emberünk a tárgyat, akinek kelleni fog az adott párbeszéd folyamán.
  • strebacom
    Lesz még jobb is(mármint kard, nálam most, 60-as a harcerö), végre sikerült folytatnom segitett egy rendes fórumtárs és kaptam mentést...hát egy kurva nagy bug volt, mert nem jelent meg a csaj....
  • kantorgabor
    Szasztok egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy öt perc játék után egyszerűen kifagy a játék csak reset-tel tudok kilépni belőle. Ujra telepitettem a játékot de ugyanaz törénik most is egyszeűen kimerevedik a kép és vége. A játék eredeti.
  • Maxtreme
    Mert monoton, unalmas, stb... De azért valamiért mindig foltatom

Más:

Ez a kard odakúr vazze:

• Vanka
    Sziasztok !
    A fegyvereket hogy lehet fejleszteni ?
    Már végig értem a játékon de volt fejleszthető fegyver,de nem tudtam vele mit kezdeni.
  • strebacom
    Ajaj, van még böven...
    Maxtreme: miért???
  • Maxtreme
    Én is pont itt tartotok :)
    ..és egyre jobban hajlik a kezem az uninstall gomb felé:)
  • Hunor1
    Hali.

Azt szeretném kérdezni hogy a történet(vagy játék) hány %-nál járhatok kb?
    Toosoo>kolostor> és most megyek abba a régi templomba a dzsungelen keresztül.
    Van még küldetés-story ezen a szigeten kívül is?
    köszi.
  • KaszaN
    Hát ez is szar benne. Mert hiába ugok oldalra akkoris eltalál....szal érzed mekora szemétség. Úgytudom elkerülni az ütést ha még időbe elgurulok kétszer. De ez az ellen a bogár ellen hatástalan.
  • IMYke2.0.0.0
    Annyira hasonlít az "elődökre", mint a Föld a Jupiterre.
  • Mr_no_NaMe
    Mennyire üt át a Gothic 1-2re? Megérné elkezdenem abban a reményben, hogy sok régi elem előkerül?
  • Moonchild
    Sziasztok!

Merre találom a magyarosítást a játékhoz? Valaki talált már valami megoldást arra hogy miért szaggat a játék akármilyen beállításon játszom vele?