2688
-
#2128 Van még egy ingame térkép mod az összes gyűjtögetős cucchoz. Ez is nagyon jó. -
unusual #2127 Ez a térkép nagyon ott van,csak az a baj,hogy éppen most játszottam végig. :) De elmentem,és majd lehet még egyszer végig tolom. -
#2126 -
Ironman2 #2125 És ezt miért nem lehet spoilerezni? -
Myxir #2124 A fogadótól felfele elmész,és teszel egy nagyobb kört (ugyebár a csak egy irányba lehet ott a hegyeknél közlekedni) majd elfogsz érni egy kereszteződésbe ahol lesz 3-4 goblin,köztük 1 mágus,és ott őriznek egy ládát abban lesz.Linkelnék térképet is de nem tudok de nem lehet eltéveszteni hisz csak egy irányból lehet odajutni. -
#2123 Én úgy megtaláltam, hogy észresem vettem. De szinte biztos, hogy egy közelben lévő barlangban van. -
#2122 Árulja már el vki, hogy hol van a faláb. köszi -
#2121 Nekem még mindíg a gothic 1-2 a kedvencem. És a risen. -
tombadillo #2120 A legelején járok, de eddig baromi csalódás. Mondjuk a 3 után ezt vártam, de mégis. Az 1, a 2, és a Risen, azok játékok. Ez szégyen. Azért még próbálkozom. de pl. az ágyba befekszem, de nem ad lehetőséget, hogy aludjak, csak fekszik ott a karakter mint a hülye, semmi szerepe. a harcrendszer nagyon gáz, szal szörnyű. -
Zoliz #2119
Én már le is szedtem, annyira rossz játék ez. A Gothic sorozat megcsúfolása. Bűn érte pénzt is kiadni a "fejlesztők"-nek! -
#2118 Így van. -
killers #2117 Sok fegyvert lehet kovácsolni, csak mire megtalálod hozzá az összes alapanyagot, addigra már rég elavult lesz
-
#2116 Hetvegen haver jatszott a jatekkal, 27-es szint kornyeken van es kovacsolt vmi fegyot (Skype-on keresztul ertekeztunk), szoval biztos, hogy lehet benne, de bovebb infoval sajnos nem szolgalhatok. -
killers #2115 Köszi, az a baj, hogy elteleportált valahova, azt fingom nincs hol volt az a szobor. -
Probatbicol #2114 Lestert már kiszabadítottad ugye? Onnan kb. 4 lépés a szobor amit aktiválni kell, minimap jelöli. -
killers #2113 Sziasztok! Sajnos nem találom a titkos bejáratot a kolostorba, ha valaki tudna segíteni akkor megköszönném. Már végigjártam a teljes pályát még 1szer de nem lelem. Előre is köszönöm -
Csokis #2112 Oké, közben sikerült megoldanom! -
Csokis #2111 Tud valaki megoldást arra, hogy játék közben, ha találatot kapok, akkor ne rezegjen az Xbox 360-as kontroller? Egér + billentyűzettel játszok, de az asztalon lévő kontroller meg a szívbajt hozzá rám a rezgésével. A menűben nem találtam ilyen opciót. -
strebacom #2110 Innen mennyi van még hátra???
-
Hunor1 #2109 ha van tervünk akkor végre kovácsolni is tudunk majd fegyvert? vagy az is ugyanúgy csak egy craft menü? -
#2108 az igazat megvallva az engem is érdekelne hogy mire kell a zseton a játékban...tele vagyok lötyikkel meg kajával, minden szart összeszedtem, amit persze csak fabatkáért tudok eladni (még a névvel rendelkező fegyvereknek is röhejes áruk van)..szóval minek kell a zseton? fegyver tervet venni aztán ennyi? -
tombadillo #2107 Bakker, az egy másik kapu volt, amivel próbálkoztam. Sorry. -
#2106 Minden skill müködik, én most tolom másodszor és buggal / az ismert forditásin kivül / nem nagyon találkoztam igaz eredetivel tolom.
Egy használható skillfa leírást meg Maxtreme már beszúrt #1633 -
tombadillo #2105 Gyerekek. A legelején, azt a kb... kaput hogy kell kinyitni (amin Diegohoz lehetne menni)? -
#2104 Nos a végére értem én is (hálisten)
Egy kis rövid értékelés tőlem:
-----------------------------------------
Nos ezzel a résszel sikerült alulmúlni a sorozat összes eddigi darabját. Ráadásul RPG-nek csak nagyon jó szívvel lehet nevezni, inkább a hack & slash stílusra hajaz.
1 valamiben viszont hasonlít a korábbi "epizódokhoz", ez pedig a trágya, fos szar, hanyag, hulladék (elnézést de nem lehet rá megfelelő szavakat találni) programozás.
Az ember azt gondolta volna hogy most hogy új motorral dolgoztak, sikerül rendes munkát kiadni a kezeik közül. Hát ez nem így történt.. Sokszor 3x3-as kis termekbe is ami tök üres volt, nem egyszer esett be az fps (hosszabb időre) 17-18 körülire. No comment.
A vége főleg nagyon gázos ebből a szempontból.
Amit még nem tudok hova tenni.. :
Az árusoknak sok értelmét nem láttam, ahogy a pénznek sem. A játék elején bevásároltam 999db kötszert, azzal végig elvoltam. (és még nyilván maradt is egy csomó) Ezen kívül más nem kellett, ugyanis mindent meg lehetett találni a "szabadban".
Ami tetszett:
- Jól kidolgozott táj, ami szépnek is mondható,. De*
- Akciódús játékmenet ami *
- A stílushoz illő zenék
- Egyszerre baromi sok cuccot cipelhetünk magunkkal. Nem életszerű, de legalább nem kell állandóan eladogatni őket.
- Igényes lokalizáció (legalábbis nyelvileg)
Ami nem:
- * De a főhősünkön kívül sok NPC kritikán alulin néz ki.
- * A végére már borzalmasan unalomba fullad
- Nagyon gyenge animációk
- Unalmas, monoton küldetések
- Botrányosan rosszul megírt motor
- Bugok tömkelege
- Sok egyforma npc
-... a hibákat kb 2 oldalon keresztül tudnám még sorolni, de lusta vagyok annyit írni :)
5.5/10
Ez az "alkotás" jelenlegi állapotában 2000ft-ot nem ér meg. -
#2103 Nézd meg, hogy nem melegedik-e túl a vga-d.
-
#2102 Szintlépésről lehet valami használható, megbízható leírást találni?
Magyar elnevezések itt bizony nem dicséretesek, ráadásul ahogy olvastam hiányosak, s csak találgatni lehet melyik képesség mire is lenne hivatott igazán.
Nem gyenge bugként megemlítik, hogy jónéhány képesség döglött, nem működik - ebben változott már valami?
Link -
#2101 Szóval itt a hozzászólások között találsz linket a képhez:
http://www.gamefaqs.com/boards/939672-arcania-gothic-4/56739537 -
#2100 Fa láb:
Azt a kopott rádiót én is megtaláltam, de szerintem egyértelmű, hogy addig nem kell vele foglalkozni, míg nem kerül valakivel szóba.
Amúgy automatikusan oda fogja majd adni emberünk a tárgyat, akinek kelleni fog az adott párbeszéd folyamán. -
strebacom #2099 Lesz még jobb is(mármint kard, nálam most, 60-as a harcerö), végre sikerült folytatnom segitett egy rendes fórumtárs és kaptam mentést...hát egy kurva nagy bug volt, mert nem jelent meg a csaj....
-
kantorgabor #2098 Szasztok egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy öt perc játék után egyszerűen kifagy a játék csak reset-tel tudok kilépni belőle. Ujra telepitettem a játékot de ugyanaz törénik most is egyszeűen kimerevedik a kép és vége. A játék eredeti. -
#2097 Mert monoton, unalmas, stb... De azért valamiért mindig foltatom
Más:
Ez a kard odakúr vazze:
-
Vanka #2096 Sziasztok !
A fegyvereket hogy lehet fejleszteni ?
Már végig értem a játékon de volt fejleszthető fegyver,de nem tudtam vele mit kezdeni. -
strebacom #2095 Ajaj, van még böven...
Maxtreme: miért??? -
#2094 Én is pont itt tartotok :)
..és egyre jobban hajlik a kezem az uninstall gomb felé:) -
Hunor1 #2093 Hali.
Azt szeretném kérdezni hogy a történet(vagy játék) hány %-nál járhatok kb?
Toosoo>kolostor> és most megyek abba a régi templomba a dzsungelen keresztül.
Van még küldetés-story ezen a szigeten kívül is?
köszi. -
#2092 Hát ez is szar benne. Mert hiába ugok oldalra akkoris eltalál....szal érzed mekora szemétség. Úgytudom elkerülni az ütést ha még időbe elgurulok kétszer. De ez az ellen a bogár ellen hatástalan. -
#2091 Annyira hasonlít az "elődökre", mint a Föld a Jupiterre.
-
#2090 Mennyire üt át a Gothic 1-2re? Megérné elkezdenem abban a reményben, hogy sok régi elem előkerül? -
Moonchild #2089 Sziasztok!
Merre találom a magyarosítást a játékhoz? Valaki talált már valami megoldást arra hogy miért szaggat a játék akármilyen beállításon játszom vele?