• Zóanagyvarázsló
    Ha nem marad küldetésed korábbról, az ötödik-hatodik fejezetben már alig van mit csinálni, sőt a végjáték egy lineáris dungeonben játszódik. 10 óra nagyon bőven elég rájuk, hiszen a játéktér felfedezése eleve az első két fejezetben történik.

A G2 alapból egyébként relatíve könnyű volt (könnyebb mint a G1, a G3 vagy a Risen hardon, mert úgy érdemes belefogni), a NotR ezen nagyon sokat változtatott. Sajnos a balance-on is, a mágus csak magas szinten használható, addig a játékélmény rovására megy az új konstelláció. Azért persze végigjátszottam mágusként :)

A buta konzolhatást (sztori és szabadság helyett végtelen sok szöveg és látványos átvezető animok) viszont nálam semmilyen tálalás nem tudja elnyomni.

De kritizáltad ezzel az abszolút PC-exkluzív NWN-t is. A Dragon Age is PC-only RPG-ként indult, ha az marad, valószínűleg akkor sem lett volna nagyobb a játéktér.

Mindenesetre azt most már tökéletesen értem, hogy mire gondolsz, meg is értem a preferenciádat (mely részben közös, hiszen ugyanazt szeretem a Gothicokban), csak túlzásnak tartom, amit más játékokra vonatkozóan ezért előadtál.

U.i: "egész világ"? :DDD Ez a 3-4 ember lenne az itt? :)

Nem kell szó szerint venni. Továbbá én nem itt élem az életem, sokak számszerűsített véleményét hallottam, olvastam, rivjúkat is, és mind jóval többről számol be a DA esetében, mint te. Ezért tartom furcsának, hogy szerinted én vagyok hülye, és azt hiszed, hogy hazudok.