2688
-
#2048 1680x1050-be játszok élsimitás nélkül minden maxon kivéve az árnyékokat.
De ez nem tudom miben segit rajtad. -
#2047 milyen felbontás, beállítások, stb?
Amúgy jah.. biztos azért -
#2046 Érdekes, én telepitettem utána autopatch és 35 fps alá nem ment a játék lehet azért mert eredeti...
-
#2045 maga a játék annyira ne leenne rossz. De a hanyag fos, trehány, hulladék programozás fogalmát rendesen kimeríti :) -
#2044 Most már muszáj lesz nekem is megnézni ezt a "szépséget" :)
Jövő héten érkezik a dobozos "Risen" addig hagy röhögjek egy keveset... -
#2043 b+ azért ez a játék nem piskóta, eddig sem volt egy száguldó idegbeteg, de most hogy eljutottam valami palotához ami enyhén szólva sem nyújt szép látvány, 18-20 fps..
Viszonylag durva gépem van, bele sem merek gondolni egy átlagos vason hogy mehet ez.
Ismételten beleléptek ugyanabba a szarba a fejlesztők, mint az elődöknél.
..és ezért elkérnek 10k-t. "-t nem ér a jelenlegi állapotában. -
Ironman2 #2042 Pedig nem rossz kis játék lett.Fene vigye a Gothic nevet.Más cimmel,lehet hogy jobban jártak volna. -
Zóanagyvarázsló #2041 Megtéveszt a topik címe. A G4-hez már nem hasonlítottuk egyiket sem. Ezt tényleg igyekeztek populáris valamivé tenni, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez nem jött be, ami az eladásokat illeti.
Szóval nem kell meggyőznöd arról, hogy az NWN jobb, komoylabb játék a G4-nél, ez nagyon is jól tudom. -
Zóanagyvarázsló #2040 Na igen, a BioWare, ha vannak is árnyalatokkal, azért jóval inkább fekete-fehér választási lehetőségeket kínál, a Witcher pedig fekete-fekete lehetőségeket, mert ott mindenki "csúnya". Némi túlzással persze. A Gothic és a Risen valóban inkább szürke-szürke álláspontokat kínál, már ami a frakciókat illeti.
Ezzel együtt a Gothicban jóval kisebb jelentőségű dolgokban lehet dönteni, mint a Witcherben vagy a BioWare játékaiban. A G3-at leszámítva persze, de annak aztán meg is vannak a maga bajai. -
#2039 Nem mondtam, hogy hazudsz, csak nem hittem el :D
Én már csak NotR-val együtt nyomtam a G2-t, szóval innen a nehézségre való utalások.
Az NWN-ek nekem sem voltak már messzire annyira a szívem csücskei, valóban, más kérdés hogy 2002(?)ben, vagy amikor az NWN kijött, még valamennyire bele lehetett magyarázni, hogy miért pici a játéktér (pedig már akkor is a konzol volt az ok, ahogy a Kotornál is), de 2010-ben kijönni egy rakás apró szobából álló játékkal, köztük töltögetéssel... 8 évvel egy Morrowind után... erre sajnos nincs mentség!
Ezzel szerintem ki is veséztük a prefenciákat, abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy az összes felsorolt játék közül ez a G4 szinte minden szempontból a leggyengébb. Óriási kár érte.
DB -
#2038 Csak az a gaz, hogy az NWN nem olyan ellenben ezen csunyan erzodik a "buta konzol hatas".
Raadasul nem 10 ora volt az nwn hanem jocskan kicsit tobb. -
Zóanagyvarázsló #2037 Ha nem marad küldetésed korábbról, az ötödik-hatodik fejezetben már alig van mit csinálni, sőt a végjáték egy lineáris dungeonben játszódik. 10 óra nagyon bőven elég rájuk, hiszen a játéktér felfedezése eleve az első két fejezetben történik.
A G2 alapból egyébként relatíve könnyű volt (könnyebb mint a G1, a G3 vagy a Risen hardon, mert úgy érdemes belefogni), a NotR ezen nagyon sokat változtatott. Sajnos a balance-on is, a mágus csak magas szinten használható, addig a játékélmény rovására megy az új konstelláció. Azért persze végigjátszottam mágusként :)
A buta konzolhatást (sztori és szabadság helyett végtelen sok szöveg és látványos átvezető animok) viszont nálam semmilyen tálalás nem tudja elnyomni.
De kritizáltad ezzel az abszolút PC-exkluzív NWN-t is. A Dragon Age is PC-only RPG-ként indult, ha az marad, valószínűleg akkor sem lett volna nagyobb a játéktér.
Mindenesetre azt most már tökéletesen értem, hogy mire gondolsz, meg is értem a preferenciádat (mely részben közös, hiszen ugyanazt szeretem a Gothicokban), csak túlzásnak tartom, amit más játékokra vonatkozóan ezért előadtál.
U.i: "egész világ"? :DDD Ez a 3-4 ember lenne az itt? :)
Nem kell szó szerint venni. Továbbá én nem itt élem az életem, sokak számszerűsített véleményét hallottam, olvastam, rivjúkat is, és mind jóval többről számol be a DA esetében, mint te. Ezért tartom furcsának, hogy szerinted én vagyok hülye, és azt hiszed, hogy hazudok. -
#2036 hát persze, ez egyértelmű xDDD
megint fanboy-szagot érzek ;) -
#2035 Igen és ez az nvidia CÉG hibája, véletlen sem az adott gyártóé. Gratulálok. -
Ironman2 #2034 Ok. -
#2033 Nem elég, mert át kell írnom 4 magra :P
DB -
Ironman2 #2032 Elég ha lecseréled a másikkal. -
#2031 Na akkor este ezt is átírom, aztán meglessük. köszi
DB -
Ironman2 #2030 Ebben nem csak a processzormag szám van átirva,hanem a memóriakezeléssel kapcsolatos értékek is. -
Ironman2 #2029 Akkor itt is a memóriakezeléssel van a gond.Akinek akad az próbálja ki az új Processmanager.xml fájlt.
Módosított xml fájl,megszünteti az akadozást.Letöltés. -
#2028 nana, azért én magam alá nyúltam, amikor a Gothic 1-ben valamelyik rész azzal kezdődik, hogy kizártak a várból, mert teljes a pártfordulás...
Persze ez is szubjektív, de nekem játékban az első volt, ahol minden oldal magyarázható, hovatovább elfogadható érvrendszerrel bírt - és rajtad állt, hogy alakítod a történetet. Vagy inkább, ha belenyúltál valamibe, akkor más történetet kaptál... Ez a leginkább ami jellemző volt a Gothicocra - ezer szálon lehetett végig játszani. Ha jól emlékszem a G3-ban is tudtam, hogy Xardas valami nagy tervvel bír, csak nem volt szimpatikus a dolog. A Risenben is kissé árulónak éreztem magam, amikor a varázslás kedvéért a Rendhez csatlakoztam. Ez az, ami a történeteikben ami leginkább megfogott - összetett, semmi nem fekete- vagy fehér. A Risent nem tudom, mert még nem értem a végére - de már volt egy két döntéshelyzet... -
Ironman2 #2027 120/75 -
Ironman2 #2026 Meg is van a különbség:
thread-pool-bit="1"--az uj érték -
Jude666 #2025 De te meg kurvára nem tartod tiszteletben a szólás szabadságot hiszen ez a szép az életben hogy mindenkinek más és más véleménye van a dolgokról, valamint elkezdesz rajoskodni.Ehnye gondolj már a vérnyomásodra. -
#2024 Lehet persze, hogy mást is átírtak, de gondoltam szólok, hogy figyeljünk oda a magok számára, mert nem mindenkinek 2 magos a CPUja :)
DB -
#2023 FPS-t h kell megjeleníteni? -
Ironman2 #2022 Qurvára nem érdekel a siralmad.Nekem ez a 4.Nvidiám,és meg vagyok elégedve velük.Semmi gondom nem volt a játékokkal idáig.Pont -
#2021 van benne vmi, de ahhoz át kellene futni mind2öt, de nekem elég volt a magok számának a beírása. -
Ironman2 #2020 Ja,én is ezt irtam odaát,de állitják hogy más is át van benne irva.Aki türelmes,az hasonlitsa össze a kettőt.
-
Jude666 #2019 Hát lehet, hogy te jobban tudod mint én, de személy szerint 3 envídijám volt amik egymás után gajra mentek, szóval én a magam részéről csalódtam bennük, másrészről pedig ha kicsit utána olvasol a gugliban érthetnéd hogy konkrétan miről beszélek. -
#2018 Na várjatok.
Ebben már át van írva!
"<ThreadConfig platform="PC" cores="2" >"
Úgyhogy aki 1 magos procival átveszi ezt, már szív, akinek meg 4 v 6 magos van, annak meg nem is elég. Gyanítom, hogy más nincs is amúgy ebben átírva, csak valaki nagy ügyesen ezt átírta kettőre, és most terjeszti, hogy ő mekkora sztár és új file-t írt.
Inkább hagyjátok a régit, és írjátok át annak megfelelően, hány magos a procitok. Megéri.
DB -
Ironman2 #2017 Na,ebben egyálntalán nincs igazad 2 részről is.
1.Letoltad az "envidiját"
2.Ha beregisztrálnál az Sg-re,akkor látnád a saját fórumot is,és már nincs eldugva előled. -
Jude666 #2016 Megvolt. -
Ironman2 #2015 De még át kell irni a magok számát 2-re a fájlban. -
Jude666 #2014 Héj, nem vonatkoztattam a típusra,de ha te így fogtad fel arról nem tehetek.Ezenkívül azt a "másik" topikot kurvára eltudtátok dugni szóval ne csodálkozz ha mindenki itt siránkozik... -
Ironman2 #2013 Javított Processmanager.xml fájl.Megszünteti az akadozást. -
Ironman2 #2012 Akkor így jártál! -
Ironman2 #2011 Nézzél már át a másik topikba,ott van megoldás a problémádra,és semmi köze a videókártya tipusához. -
horvilaci #2010 speciel én fizetek érte, tudod türelmetlen vagyok, és mindent de gyorsan, olyan rövid az élet... -
Ironman2 #2009 Lejött nekem ingyen is a magyarosítás.Ráérek.