• ratgab
    Na álljunk már meg itt egy polgári szóra: q6600 4 magos proci, ati 5770 soc 1gb-s videókártya, 3 gb ram-mal ne mond már, hogy szar a gépem. Jah és úgy, hogy a demo tükörsimán futott. Ez kérlek alássan, nem a szar gép kategória, hanem a szar optimalizáció kategória. Köszönjük szépen 1-es leülhetsz!

Hardon játszom, nem fetrengek verítékben... más játéknál hardon már vért pi... volna... méghogy nem könnyű a játék.

Ami nekem nagyon fájó, pedig nem vagyok Hardcore Gothic rajongó: Ott vannak ezek a fránya tárgyak, mint ágy, alkémiai asztal, köszörűkő, goblin dob (ugyan nem csinál semmit, de fun)stb. stb. Miért nem lehetett ezekhez társítani valamit, pl alszol, akkor gyógyulsz (még az időmúlást is akár ki hagyhatnák), köszörűkőnél az aktuális fegyver sebzése pár százalékkal (pl.: 10%) növekedni. Ezekhez kapcsolódóan a craft rendszer igaz, hogy rugalmas, de így egy vicc... kérem, hát ott vannak ezek a munkaállomások, amiket felsoroltam, miért nem lehetett esetleg betenni lehetőségként, hogy akár ott is lehet manuális craftolni, illetve lustábbaknak maradna a jelenlegi automatice rendszer?

Összességében engem is szórakoztat a játék a fentebbi hibáktól eltekintve (mikroszaggatás=optimalizálatlanság, craft=igénytelenség, nemtörődömség).

1 fontos dolog még a játékot teljesen elvetőknek: Első pár óra nem túl szórakoztató, amikor viszont már eljutsz 10-es szintre, valami megmozdul a gémen belül és hirtelen a semmiből, elkezd némi, hangsúlyozom némi Gothic feeling előkúszni a dologból. Ahonnan számomra teljes mértékben tudatosult, hogy a gothic feelinget érzem az a mocsár volt!

Apropó mocsár, kinek sikerült megcsinálni a gyűjts össze 12 pókhálót nevezetű küldit? Hát ha nem jártam körbe 35-ször a mocsarat, mire összeszedtem az összeset, akkor 1x se.