• Daniboy01
    Hali!

22-es a karakterem és egyet kell értenem azzal, aki azt mondja, hogy semmi kihívás nincs a játékban! Hard fokozaton nyomom, de még megszorítani sem nagyon tudtak, talán mikor 4-5 tűfogú (snapper) támadt egyszerre. Az egész játék során ha 10 életlöttyöt megittam talán harc közben. Most találtam egy olyan kardot ami az okozott sebzés X százalékának megfelelő életet tölt vissza, így már löttyöket sem használok. ( Hol van ez mondjuk a Gothic 2-höz képest, ahol könnyű fokozaton még a field raiderek is megszopattak, és egy 10-15-ös karakter kellet egy ork scout legyőzéséhez )

Mindezt úgy ráadásul úgy értem el, hogy azt sem tudom melyik képesség, mit jelent az ismert "mégsem" hiba miatt ( remélem azért minél hamarabb kijavítják.) Közelharci karakterem van, a felső két csíkra adtam a pontokat, úgy tapasztaltam azok befolyásolják a közelharci sebzést és az életerőt.

Nekem amúgy teljesen simán fut a játék, szaggatást, fagyást nem tapasztaltam, közepes árnyékok, a többi minden maxon, 1280x1024-ben. nem tudom ki írta, de a grafikától én is többet vártam volna, szerintem még a Gothic-3 környezete is sokkal szebb volt, a Risenről ne is beszéljünk. Nekem olyan "érdes", furcsa az egész képi összhatás. A víz megjelenítése egyszerűen ronda, még a Gothic 2-ben is jobban nézett ki. Azt is utálom, hogy szinte állandóan esik az eső, hihetetlen! A szikron szar, az NPC-k, küldetések tényleg bugyuták, együgyűek, nem teszik, hogy a szigetet különböző részekre osztották fel és csak akkor mehetünk tovább, ha megoldottuk a főszálat.

Kapja be aki a teleportálás rendszerét csinálta, nem tudom ti rájöttetek-e valamire, de nekem csak oda vissza működik két teleportkő között,amik között gyalog gyorsabban megteszem a távolságot, mint ahogy betölti a teleportálást.

Arra sem jöttem rá, hogy a lopakodás mire jó egyáltalán, hiszen minden ládát feltörök a tulaj szeme előtt egy szó nélkül!

Azért most már végigjátszom, de ez csak egy középszerű tömeg RPG lett gyerekeknek, nekem mint nagy Gothic rajongónak egy csalódás! Valaki hasonlította itt a Mass Effect 2-höz és a Fallout 3-hoz, hát a seggüket is csak messziről szagolhatja szerintem!