Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Racism is a weapon of mass destruction!
Gfreak +1 neked 😊
különben a harc az tényleg pofátlanul egyszerû lett az elõzõkhöz képest..mondjuk már várom az elsõ igazán gigászi bestiát ami a kardomat kívánja a szívébe, aztán meglátom 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
---
man19 te meg pihenjel.
szerintem
különben nem tudom hogy miylen warezos hozzaszálósát láttál pl. tõlem hogy 'át kéne húznom' a wareztopikba..az hogy megveszem avgy nem az ÉN döntésem egyedül, viszont a játékkal kapcsolatos (nem warezzal összefüggõ) észrevételeim, véleményeim ugyanúgy jöhetnek ide is szerintem, bár ha a fórumszabályzatban látsz egy olyan pontot hogy ide csak az írhat aki be tudja mutatni a megvásárolt játékról a számlát, akkor majd megkövetlek és elhúzok a wareztopikba..
az idegesíthet max. 'jogosan' (bár nem tudom hogy egyáltalán minek idegeskedsz ilyenek miatt) amikor cracket/magyar fájlokat/letöltõ linkeket stb. kunyerálnak..
nyomatékosítgatni meg akkor kell, miután a már belinkelt wareztopik után is ide jönnek kéregetni/nyavalyogni..
de azért remélem jót tett neked hogy egy kicsit úgy érezhetted szolgáltattál egy kis igazságot, rendet és fegyelmet biztosítottál, aki meg beszól érte úgyis mind csak köcsög, és nagyon szép délutánod lesz...szívbõl kívánom..
(ha az irónia és a szarkazmus is wareztéma, akkor most elbasztam)
Így nehezebb a döntés.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
további jó idegeskedést 😄
http://www.freetvmaci.info/
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Keves idom van most, a heten be akarom fejezni a masseffect dlc forditast-t, hogy a hetvegen mar mindenki tolhassa😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
1920x1080 ban tolom mediumon, árnyékok minimum, viewdistance 40%
19-25 fps, éppenhogycsak játszható, de ha full lowra teszem se lessz jobb....azt a peccset honnan lehet beszerezni?
mondjuk eléggé eltúloztad a grafika ostorozását az tény..ez messze nem 2008 azért...a mimika tényleg el lett baltázva, de más kivetnivalót nemigen találtam (a pár apróbb bugot leszámítva, ami úgy tûnik megmarad mindörökké a srácoknál sajnos...)
Szerintem kicsit vegyél vissza, öreg...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ez egy picit butitott gothic 1 2008-as grafikai szinvonalon. Ha igy kezeled akar egesz jo is lehet, de ez nem egy 2010 ev vegi top rpg, pedig a zaszlo állt nekik.
a sztori így kezdetben...hááát...emlékszem mikor régen szerepjátszottunk, a mesélõ szemköztröhögött minket ha valakinek ilyen háttértörténete volt xDDD ettõl függetlenül az mondjuk érdekel hogy mi történt 'velünk' (mármint a 'nameless hero'-val aki ugye most Rhobar)..
a crafting meg annyira leegyszerûsödött hogy az már-már röhejes..inventoryból, a megfelelõ recept beszerzése után, tûz és minden egyéb kellék nélkül legyártok egy adag sültet? vagy egy fiolából meg gyógynövényekbõl egy mezõ közepén állva rottyantok pár gyógyfõzetet..
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Persze ez csak az eredeti verzára vonatkozik...
Két óra után hozza azt amit vártam egy egyszerü akció-rpg szinvonalát, nekem tetszik, egyenlöre ijal megyek a legnehezebb fokozaton és elégé bejövös a cucc.
Gothic fanok kerüljék a játékot vagy csak akkor vágjanak bele ha eltudnak vonatkoztatni a cimtöl mert ez nem az a gothic amihez hozászoktak.
A forditáshoz külön grat akit érint.