Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe koszi akkor lehet ujra kezdem, vagy menet kozbe is valtoztathato a nehezsegi fokozat esetleg?
Az meg hagyjan de ami az idegesito volt amikor 20+ szintel kesobb is ugyanugy kivegezett egy szem vaddiszno is, na akkor fort az agyam es kidobtam a picsaba a jatekot elso felindulasbol... (a fekve blokkolas akkor meg nem volt a jatekban az is kesobb erkezett)
McFrost
Én egybõl Gothic fokozaton kezdtem és már a patkányok is kifingatnak ha csak megyek elõre. Ha taktikázom akkor nem. A parton a 2 goblin szintén. Hiába van pajzsom simán átütik. Elugrálás nélkül, halál. De jobb így, legalább nem kell futkározni, mint az állat 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gfreak
jajj tényleg, a killercocák...elsõ g3 kalandom volt hogy felszabadítottam az elsõ lehetséges helyet, félkézzel kirámoltam az orkokat a városból, aztán kimentem az erdõbe és három malac megölt..két osztag ork harcos vérétõl maszatosan három vaddisznó kivégzett..annyira megdöbbentem nem volt idõm berágni a röhögéstõl 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
nemigen, amikor kijött akkor nem volt vasam hozzá, aztán amikor megvettem akkor meg már community patch-et azonnal felraktam 😊

G3 alapjatekban(1.7 community patch elott) akarmelyik vadallat stunlockolni tudott amig meg nem olt, de ez a jatek meg annal is viccesebb eddig, minnel jobban serulsz a jatek annal durvabban (teljes kepernyo felulet bepirosodva villog)jelzi hogy vigyazzaman mert megfekszel...
Mint irtam, olyan javaslato(ka)t kaptam hogy minimum hard fokozaton fogjak neki, mert maskepp idegesitoen/rohejesen konnyu. Betoltam ugyanazt a szakaszt ami a demoban is volt hard fokozaton es igen, rohejesen konnyu, szarvas megall hogy konyebb legyen leloni, 3 goblin kozott breakdance es meg se utnek stb

Gfreak +1 neked 😊
emlékszel még a G3 community patch nélküli rendszerére?
gfreak
nem hiszem 😄

különben a harc az tényleg pofátlanul egyszerû lett az elõzõkhöz képest..mondjuk már várom az elsõ igazán gigászi bestiát ami a kardomat kívánja a szívébe, aztán meglátom 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a játék elején amikor még otthon vagyunk és Diego elküld minket a banyához az odavazetõ úton van egy barlang, ott pihen az ork szolgálónak a bunkója..22-es a 9-es machetevel szemben, bár lassú kicsit mert kétkezes..mindenesetre nekem bejött...
vagy lehet jobb fegyvert is zsákmányolni még a szigeten???

alma2
ugye aki azt irta, hogy nagyon konnyu nem a prolouge alapjan irta, amikor serthetetlenek vagyunk ? 😊

---
man19 te meg pihenjel.

szerintem

gfreak
tudod az hogy olt valaki még nem azt jelenti hogy ideges, én spec. kiröhögtelek <#bohoc>

különben nem tudom hogy miylen warezos hozzaszálósát láttál pl. tõlem hogy 'át kéne húznom' a wareztopikba..az hogy megveszem avgy nem az ÉN döntésem egyedül, viszont a játékkal kapcsolatos (nem warezzal összefüggõ) észrevételeim, véleményeim ugyanúgy jöhetnek ide is szerintem, bár ha a fórumszabályzatban látsz egy olyan pontot hogy ide csak az írhat aki be tudja mutatni a megvásárolt játékról a számlát, akkor majd megkövetlek és elhúzok a wareztopikba..

az idegesíthet max. 'jogosan' (bár nem tudom hogy egyáltalán minek idegeskedsz ilyenek miatt) amikor cracket/magyar fájlokat/letöltõ linkeket stb. kunyerálnak..

nyomatékosítgatni meg akkor kell, miután a már belinkelt wareztopik után is ide jönnek kéregetni/nyavalyogni..

de azért remélem jót tett neked hogy egy kicsit úgy érezhetted szolgáltattál egy kis igazságot, rendet és fegyelmet biztosítottál, aki meg beszól érte úgyis mind csak köcsög, és nagyon szép délutánod lesz...szívbõl kívánom..

(ha az irónia és a szarkazmus is wareztéma, akkor most elbasztam)

Van olyan akinek eredetiben van meg és szaggatott elõször de a hotfix segített?
Tehasut
Én baromira filózok, hogy megvegyem-e. Ha jött volna CE verzió, akkor gondolkodás nélkül kiadtam volna rá a pénzt látatlanban. De így, hogy sima verzió van csak, ráadásul nincsenek is a játékosok túl jó véleménnyel a játékról...
Így nehezebb a döntés.
Gubberx
Miért te ki vagy hogy eldöntöd hogy ki hová írhat?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Egyébként tisztában voltam vele, hogy elõttem linkelték be a warezosok topikját... Én csak még jobban nyomatékosítani akartam a hozzászólásommal, hogy húzzanak oda...

Tehasut
meg a hülyéknek, lehúzósoknak és hazugoknak is
:-)
Igen el is olvastam az összeset, igen kéne (nektek), csak nem itt, mert nem az a topik címe, hogy "gothic4 warez", el vagytok tájolódva, ha ennyire "megtisztelitek" a játékot, akkor alakítsatok egy külön warez topikot neki, senki sem akadályoz meg, egyébként senki nem idegeskedik itt, viszont oltogatni te oltogatsz, ebbõl látszik is, hogy te vagy az ideges...

még ha szidtad volna sem így kéne reagálnia, kéne egy topic a dühöngõknek is, nem csak a warezosoknak
Igen, aláírom, hülyézni, meg hazugolni nem kéne, de van benne valami, amit mondd, mert a grafikával szerintem sincsen panasz (én is végigtoltam Gothic 1,2,3,Risen, meg is vannak eredetiben. De a gumiarcot, és az arcmimikát nem a grafikai csúnyaság témába sorolnám, hanem a karaktermodellezés részéhez...

gfreak
a wareztopik a hozzászólásod elõtt öt perccel keletkezett..úgyhogy fejelgetheted a falat nagy bõszen nyugodtan..meg vissza is olvashatsz sokat, hiszen már tegnap fellõttük hogy egy kéne majd mert jött scene release is, csak hogy ne szabaduljon el a pokol (az másik kérdés hogy kinek volt ideje rá vagy kinek nem..nekem spec. nem volt, meg gondozni sem tudnám...)

további jó idegeskedést 😄

Szerintem jó lenne, ha a warezosok áthúznának egy másik topikba, mert idegesítõk... <#falbav>

Dante73
Warez Fórum; ITT

http://www.freetvmaci.info/

<#eljen><#worship><#worship>

ne magyarázzál inkább,szidtam a játékot? nem... akkor meg...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Meg csak az elejen vagyok, most kene egy ijjat szereznem a szarvasvadászathoz. De a demoban az ij nagyon jó volt.
Keves idom van most, a heten be akarom fejezni a masseffect dlc forditast-t, hogy a hetvegen mar mindenki tolhassa😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
Mire gyursz ? / ij, kard ,mágia /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lehet, hogy en lattam rosszabbnak, mint kellett volna, ezen nem akarok vitatkozni. Ettol fuggetlenul jatszok vele en is😊

wedge31
Ha eredeti felajánlja inditásnál, ha warez akkor passz.

kill3r21
hát érdekes egy game, ami a gépigényt illeti!
1920x1080 ban tolom mediumon, árnyékok minimum, viewdistance 40%
19-25 fps, éppenhogycsak játszható, de ha full lowra teszem se lessz jobb....azt a peccset honnan lehet beszerezni?
gfreak
azt speciel én sem 😊

mondjuk eléggé eltúloztad a grafika ostorozását az tény..ez messze nem 2008 azért...a mimika tényleg el lett baltázva, de más kivetnivalót nemigen találtam (a pár apróbb bugot leszámítva, ami úgy tûnik megmarad mindörökké a srácoknál sajnos...)

Tehasut
Ez a Zoliz gyerek kicsit furán viselkedik, már tegnap is volt egy megnyilvánulása, amin felhúztam a szemöldökömet ("konzumhülyék"), most meg ez a lehülyézés, lehazugozás.
Szerintem kicsit vegyél vissza, öreg...
Szerintem amit en irtam abbol is kiderult, hogy a grafika az jatek legerosebb resze, de en azzal sem vagyok maradektalanul elegedett. Nezd meg az arcok mimikajat, szajmozgasast beszed kozben, gumiarcok. De hogy ezert miert lennek "hülye vagy vagy inkább lehúzós és hazug", ez nem ertem.

wedge31
Én is amondó vagyok hogy a graf messze a legerösebb része a játéknak, és ezzel nem azt mondom hogy nincs ennél jobb..

Hehe, mire megírtam a válasz eltûnt a linkelt kép... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CalebJoe
ok már megvan azért kösz
Villám tekercs és akkor kijön a csigaházból, utánna ütöd, majd visszabújik megint, újabb villám, újabb csapkodás, végül megdögöl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Te beteg vagy, kisgyerek? En csak leirtam a velemenyem. Irtam mar par forumban par bejegyzest, de ilyen valaszt meg nem kaptam. Miért nem tiltják ki az ilyeneket?

Nálam is üt minden eddigi gothic grafot az Arcania (mostantól így hívom, mivel tényleg kevés köze van a gothicokhoz) grafikája! Csak nézzétek meg a fõszereplõ hátán a fegyverek, páncélok, pajzsok részletességét, én ilyen kidolgozottat még nem láttam!

Ki van ide írva hogy warez topic? 😊 Amugy ja.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

a reloaded crack mûködik a P2P változattal?
Te teljesen el vagy tévedve. Aki ide irkál az szerintem mint végigjátszotta a Gothic 1-et 2x-3x, ahogy én is és ilyen szép grafikát még nem láttam. A Gothic 3-nak és Risennek is OK volt, de a Gothic 4 grafja minden eddigin túltesz, már az elsõ pálya barlangja is olyan minõségû volt amit eddig játékban még nem láttam. Szóval szerintem egy hülye vagy vagy inkább lehúzós és hazug.
En nagy gothic fan vagyok, mindegyik resz megvan, ezt is megvettem, nem azt mondom hogy csalodas, mert egy gothic cim nem lehet csalodas, de azert eleg gaz ez a jatek. Ugy tunik hogy a fejlesztok megrekedtek ugy 2003-2004 kornyeken. Volt egy ket jatek az elmult 5-6 evben ami megmutatta, hogy mi lenne az irany.
Ez egy picit butitott gothic 1 2008-as grafikai szinvonalon. Ha igy kezeled akar egesz jo is lehet, de ez nem egy 2010 ev vegi top rpg, pedig a zaszlo állt nekik.

gfreak
na hát csak kipróbáltam én is...ha ez a teljesítményoptimalizáló patch nem kamu és van értelme, akkor sanszos a vétel..bár elég felemás érzéseim vannak..olyan 'gothic light' érzésem van..van autófókusz különben? csak mert elég idegesítõ hogy ha arrébbgurulok a támadás elõl, akkor egybõl az ellen felé forduljon a karakter..ha már konzolos rpg irányba vitték a vonalat, ez talán beleférhetne...a fejlõdés is fura lett, de ezzel még könnyen megbarátkoztam...

a sztori így kezdetben...hááát...emlékszem mikor régen szerepjátszottunk, a mesélõ szemköztröhögött minket ha valakinek ilyen háttértörténete volt xDDD ettõl függetlenül az mondjuk érdekel hogy mi történt 'velünk' (mármint a 'nameless hero'-val aki ugye most Rhobar)..

a crafting meg annyira leegyszerûsödött hogy az már-már röhejes..inventoryból, a megfelelõ recept beszerzése után, tûz és minden egyéb kellék nélkül legyártok egy adag sültet? vagy egy fiolából meg gyógynövényekbõl egy mezõ közepén állva rottyantok pár gyógyfõzetet..

Jajjj... csak ne abban bízz hogy "sokan letöltik", mint inkább hogy sokan megveszik <#hehe><#vigyor><#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Shep
Na hát ahogy olvasgatom várni kell pár patchet mire érdemes egyáltalán lekezdeni játszani vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Inditásnál automatikusan felajánlja a patchet / 226 MB /

Persze ez csak az eredeti verzára vonatkozik...

Két óra után hozza azt amit vártam egy egyszerü akció-rpg szinvonalát, nekem tetszik, egyenlöre ijal megyek a legnehezebb fokozaton és elégé bejövös a cucc.

Gothic fanok kerüljék a játékot vagy csak akkor vágjanak bele ha eltudnak vonatkoztatni a cimtöl mert ez nem az a gothic amihez hozászoktak.

A forditáshoz külön grat akit érint.

Mi bajod van? Nem tetszik a game? Akkor ne töltsd le/ne vedd meg!!!
grebber
MULTi3 Porphet verzió kell majd nekünk!

Next PC upgrade: 2022

Nekem mostmár jól fut a Crysis Warhead, ez is talán eldöcög majd rajta. Valaki írta, hogy ez a Gothic már nem az a Gothic, pedig amikor elindult Rhobar király a barlangban csontvázakat csapkodni a lángkardjával és felcsendült a Király Visszatérnél is jobb zene, akkor azt mondtam jó remek ez a game, és remélem talán nem kell vele 70 órákat játszani, mint az elõzõ részével. Bízom benne, hogy sokan letöltik a játékot mert megéri.