• gfreak
    ja, nem is craftolok a mező közepén..megölné a feelinget :DDD csak furcsa hogy ennyire elszakadtak a 'régi jó dolgoktól'..gondolom fel akarták gyorsítani egy kicsit a játékot azoknak akik kitorzultak attól hogy vissza kellett császkálni egy helyre ahol van workbench vagy kovácsfelszerelés..megértem, de ha gyorsabbá tették a játékmenetet, akkor remélem ez a tartalmon is meg fog látszódni ahogy haladok a sztoriban ;)

úgy tűnik a hozzászólásaim végén lesz egy ilyen 'spoiler-rovat', ami Man19-nek szól (aki változatlanul teli szájjal szétspammeli a topikot, rohadjak szét)

Man19:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudok én is ordenáré módon személyeskedni ha ez kell, pusztán nem akartam lealacsonyodni a szintedre (helyesbítek: zuhanni)..szóval meg kéne emésztened, hogy ide bárkinek van joga írni aki regisztrált..ha nem tetszik, tök sajnáljuk, indíts egy topikot hogy 'akik megvették az összes gothic játékot' ahol te leszel a házigazda és kedvedre kibaszkodhatsz mindenkit...itt viszont ugyanúgy egy mezei fórumozó vagy, szóval ne hőbörögjél itt nekem jogokról..

aztán hova szarjunk ha megvetted az összes gothicot? ha ez annyira számít neked, akkor képzeld, ezt leszámítva az első kettő megvan bundle-ként, a hármat meg a risent pedig megvettem..ezt meg lehet hogy megveszem, nem mintha bármi közöd is lenne hozzá hogy mire költöm a keresetemet...

végezetül felnyitván a szemeidet borsóagyú melldöngető cimborám, egy-komám, hogy nem azért 'oltalak' mert engem és a hegynyi önérzetemet borzalmasan sérti a fröcsögésed a warez ellen - mert te megveszel mindent gondolom amint kijön, letölteni soha az életben nem töltöttél le csak free- és shareware cuccokat meg demókat - pusztán rohadtul felesleges és izzadságszagú a mutatványod, és nem kell több felvonás már belőle..

ha ezek után késztetést érzel még egy 'jól megérdemelt riposzthoz', kérlek ezt privátba tedd meg..ott tudom olvasás nélkül törölni, és nem ide ugatsz