• gfreak
    tudod az hogy olt valaki még nem azt jelenti hogy ideges, én spec. kiröhögtelek

különben nem tudom hogy miylen warezos hozzaszálósát láttál pl. tőlem hogy 'át kéne húznom' a wareztopikba..az hogy megveszem avgy nem az ÉN döntésem egyedül, viszont a játékkal kapcsolatos (nem warezzal összefüggő) észrevételeim, véleményeim ugyanúgy jöhetnek ide is szerintem, bár ha a fórumszabályzatban látsz egy olyan pontot hogy ide csak az írhat aki be tudja mutatni a megvásárolt játékról a számlát, akkor majd megkövetlek és elhúzok a wareztopikba..

az idegesíthet max. 'jogosan' (bár nem tudom hogy egyáltalán minek idegeskedsz ilyenek miatt) amikor cracket/magyar fájlokat/letöltő linkeket stb. kunyerálnak..

nyomatékosítgatni meg akkor kell, miután a már belinkelt wareztopik után is ide jönnek kéregetni/nyavalyogni..

de azért remélem jót tett neked hogy egy kicsit úgy érezhetted szolgáltattál egy kis igazságot, rendet és fegyelmet biztosítottál, aki meg beszól érte úgyis mind csak köcsög, és nagyon szép délutánod lesz...szívből kívánom..

(ha az irónia és a szarkazmus is wareztéma, akkor most elbasztam)