• gfreak
    na hát csak kipróbáltam én is...ha ez a teljesítményoptimalizáló patch nem kamu és van értelme, akkor sanszos a vétel..bár elég felemás érzéseim vannak..olyan 'gothic light' érzésem van..van autófókusz különben? csak mert elég idegesítő hogy ha arrébbgurulok a támadás elől, akkor egyből az ellen felé forduljon a karakter..ha már konzolos rpg irányba vitték a vonalat, ez talán beleférhetne...a fejlődés is fura lett, de ezzel még könnyen megbarátkoztam...

a sztori így kezdetben...hááát...emlékszem mikor régen szerepjátszottunk, a mesélő szemköztröhögött minket ha valakinek ilyen háttértörténete volt xDDD ettől függetlenül az mondjuk érdekel hogy mi történt 'velünk' (mármint a 'nameless hero'-val aki ugye most Rhobar)..

a crafting meg annyira leegyszerűsödött hogy az már-már röhejes..inventoryból, a megfelelő recept beszerzése után, tűz és minden egyéb kellék nélkül legyártok egy adag sültet? vagy egy fiolából meg gyógynövényekből egy mező közepén állva rottyantok pár gyógyfőzetet..