Kinek milyen rendhagyó betegsége volt és honnan szedte össze? :)
-
egyébként mivel szeretek a migrénről írni, írok is pár sort. tényleg vannak benne furcsaságok, akinek nem volt, nem tudja milyen. ne is akarja megtudni-.-
nos. az első furcsaság, hogy általában délutánonként szokott lenni. sokszor van úgy, hogy reggelt úgy kelek fel, hogy tudom, hogy migrénem lesz. egyszerűen megérzem, szar egész nap a kedvem, gyakran összeveszek egy csomó emberrel minde apró kis dolgon.
második az, hogy ha fáj a fejem, csak egy oldalon fáj. ami a legjellemzőbb az ilyenekre
harmadik, hogy migrén közben erősen hangérzékeny vagyok. volt olyan, hogy kiabáltam a testvéremmel, hogy ne üsse már a billentyűzetet, mertz nem tudok miatta pihenni. (elég halk a billentyűzetünk :S)
negyedik, hogy egy órán keresztül nem tudok elaludni
ötödik, hogy SEMMILYEN (még több száz mg algoflex és más szar) nem hat rá
hatodik, hogy nem tudják pontosan, mitől történik mindez. mindenhol mást mondanak.
hetedik, hogy a leghosszabb 8 órán át tartott, de az igazán szerencsétleneknek eltarthat 72(!!!) óráig is. igazán szar lehet nekik...
nyolcadik, hogy még csak 15 leszek, szóval elég korán kezdődött (három éve gyakorlatilag kéthetente mindig van)
kilencedik pedig az, hogy migrén közben teljesen munkaképtelen az ember
a legfurább az volt, amikor suliban jött elő, mentem hazafelé metróval. olyan hangosan még soha nem hallottam semmit :D elég szarul nézhettem ki, mert valaki felállt és leültetett:)