10459618851186921382.jpg
  • Shockmaster
    Sziasztok,
    már teljesen kész vagyok idegileg, hogy elmentem valahol a játékot és valami tök más helyen kapom vissza ha visszalépek . Most is ez történt.
    Megküzdöttem Voldemorttal, sőt ki is űztem őt Harryből, beszéltem Dumbledore-ral is meg minden, de el kellett mennem itthonról így elmentettem. Másnap jövök vissza, hogy visszatöltsem és jó szokásához híven megint máshol találom magam . A helyzet úgy áll, hogy a Griffendél klubhelységében vagyok és fogalmam sincs mi a rákot kéne csinálnom. Nem tudom hol járok. Elementem a köves udvarra, hogy megnézzem mi a helyzet. Nincs mocsár. Jó felmászok, de a Mobilmocsár már nincs fenn a tetőn. Akkor Fred és George már nincsenek rajta a téképen. Oké, új terv, kimegyek a Stone Circle-hez, hogy megküzdjek a Mardekárosokkal. Egyikük sincs ott. Elmegyek Umbridge irodájába beszélni Sirius-szal. Ott sem történik semmi. Megnéztem a tippeket, hogy mit ír, ha nem tudom mit kell tennem. Azt mondja kérdezzem meg Ront vagy Hermionét. Oké, megkérdeztem Ront, aki erre elkezdte magyarázni, hogy mi van Choval meg a Tornádókkal. Jó, megkérdezem Hermiónét, ő meg azt hajtogatja, hogy Ronnal semmi köze Chohoz meg a Tornádóihoz. Aztán megkérdezem megint Ront, aki azt ecseteli, hogy Binns órái rémunalmasak. Megint beszélek Hermiónéval, aki meg a leckékről papol valamit . Most mit tegyek? Ha vaalki tud segítsen légyszi.