3837
-
tomika115 #3357 nem tudja vki honnan lehet letölteni a harry 5végigjátszását?nagyon kéne!tőlem kérdezhettek már majdnem végig vittem csak a vége felé már nehezebb -
campy #3356 a WC ajtó mögül szedd ki a tojást, aztán a gumikacsát tedd bele a fürdőbe meg azt a tojást is, aztán Invitóval vagy Depulsoval a Fürdő fele probáld meg a pálcád tenni! és akkor megtöltődik a fürdő vizzel kiad egy hangot a tojás és 100%! szívesen -
mark genius #3355 valki tudna segíteni, a prefektusok fürdőjében mit kell csinálni hogy 100%-os legyen?légyszives valaki segítsen. -
#3354 Jó.... de igazábol a játékban dual analog controller-ről van szó....
és én is azt értettem gamepad alatt... -
csgj #3353 mert nekem van gamepad-om, amivel nem ment, mivel nincs rajta az a forgatható kis joystick-izé-gomb (nemtom mi a szakmai neve :D)... nem támogathat minden gamepadot :), hiszen nem lehetne az összessel a varázslatokat irányítani -
#3352 honnan tudod, hogy egy kis szerkesztéssel nem működne...? -
csgj #3351 nem kell megcáfolni, mert valóban vannak gamepadok, amiket nem támogat... -
#3350 Hát akkor legyen valaki... :P :) -
#3349 Mert még senki nem lett választva. -
#3348 És mért nincs házigizda? :) -
#3347 Én már csináltam eggyet,de elég kezdetleges volt.Szerintem elsősorban házigazda kellne,mert amikor 10 hozzászólásokként megkérdezik ugyanazt,az elég idegesítő tud lenni.Bár attól még egy FAQ-ot be lehetne tetetni. -
#3346 Szerintetek kell FAQ a játékhoz? Mert lenne egy pár info, de nem tudom, hogy megéri-e dolgozni vele... -
#3345 Már intézkedtem -
#3344 Eddig én se láttam, most jó... -
#3343 Más se látja a bannert vagy csak én nem? -
#3342 Akkor ezt megcáfolnám, jó? :) -
#3341 GIGA LOL :)
Megcsinálltam!
A játék főkönyvtárán belül lévő maps könytár eggyik fájlát átneveztem az én gamepad-om nevére, és működik...
Hát ez kész... -
#3340 Már rájöttem, hogy mi a gond a gamepad-el... dual analog helyett joystick-ként ismeri fel a gép... Valami megoldás arra, hogy ezt hogy tudom átállítani? Sehogy? -
#3339 Sziasztok,
már teljesen kész vagyok idegileg, hogy elmentem valahol a játékot és valami tök más helyen kapom vissza ha visszalépek . Most is ez történt.
Megküzdöttem Voldemorttal, sőt ki is űztem őt Harryből, beszéltem Dumbledore-ral is meg minden, de el kellett mennem itthonról így elmentettem. Másnap jövök vissza, hogy visszatöltsem és jó szokásához híven megint máshol találom magam . A helyzet úgy áll, hogy a Griffendél klubhelységében vagyok és fogalmam sincs mi a rákot kéne csinálnom. Nem tudom hol járok. Elementem a köves udvarra, hogy megnézzem mi a helyzet. Nincs mocsár. Jó felmászok, de a Mobilmocsár már nincs fenn a tetőn. Akkor Fred és George már nincsenek rajta a téképen. Oké, új terv, kimegyek a Stone Circle-hez, hogy megküzdjek a Mardekárosokkal. Egyikük sincs ott. Elmegyek Umbridge irodájába beszélni Sirius-szal. Ott sem történik semmi. Megnéztem a tippeket, hogy mit ír, ha nem tudom mit kell tennem. Azt mondja kérdezzem meg Ront vagy Hermionét. Oké, megkérdeztem Ront, aki erre elkezdte magyarázni, hogy mi van Choval meg a Tornádókkal. Jó, megkérdezem Hermiónét, ő meg azt hajtogatja, hogy Ronnal semmi köze Chohoz meg a Tornádóihoz. Aztán megkérdezem megint Ront, aki azt ecseteli, hogy Binns órái rémunalmasak. Megint beszélek Hermiónéval, aki meg a leckékről papol valamit . Most mit tegyek? Ha vaalki tud segítsen légyszi. -
mukiricsi #3338 *gorgók -
mukiricsi #3337 Hello S.O.S segítsen valaki nagyon fontos nem találom a gurkókat lécci valaki mondja el hol vannak előre is köszi!! -
csgj #3336 sztem nagyon hamar hozzá lehet szokni... de aki gamepad-al nyomja a nehezen irányítható játékokat, annak biztosan nehezebb is lesz... -
#3335 Na mind1... végülis nem lényeg.
De asszem így nem sokat fogok vele játszani, mert a billentyűzettel való irányítás elég gáz... -
csgj #3334 hát, most én se találom... lehet, hogy csak az angol verzióban volt :( -
#3333 ték... :) -
#3332 Nem tood melyikbe? Mert én nem találtam... -
csgj #3331 benne van vmelyik fájlban, hogy mi a jó... biztos 13 gombos kell :D :P -
#3330 Hát nekem egy 12 gombos 9000 forintos gamepad-om van... ha ez nem jó neki akkor mi? -
csgj #3329 hát nem éri meg, persze... de azért támogat csak kevés gamepad-okat, mert sok faxa funkció kell hozzá... vagy nemtom :D -
#3328 Akkor egyék meg a játékukat... eddig minden játék támogatta... annyit nem ér az egész, hogy újjat vegyek... -
csgj #3327 valszeg nem támogatja a játék... és erre nincs megoldás (max veszel egy olyat, amit támogat :D) -
#3326 Már csak az a gond, hogy nem ismeri fel a gamepad-et... valami megoldás? :) -
#3325 Aham... a reinstall segített... -
#3324 Úgy érted, hogy reinstall kéne? (mer az most vol meg kb 5 perce, még nem próbáltam telepíteni a játékot...) -
#3323 Szerintem régi a windows-od -
#3322 valaki_? -
#3321 ITT van végigjátszás.Az előző oldalon már be volt linkelve,csak vissza kellene olvasni. -
Peti1441 #3320 Megmondaná vki,hogy hol vannak Fred&George csomagjai?Előre is köszi.
-
macpe #3319 Hali!Lenne egy oan problémám h 63%nál tartok a gameban visszamentem karácsonyról megcsináltam a küdletéseket amik a tekergők térképén van és mikor megkérdezem Hermionét azt mondaj keressem meg a többi ds tagot h megbizonyosodjak arról h jólvannake de sehol se taálkozok senkivel és bejártam mér az egész pályát!!!!TUDNA NEKEM VKI SEGÍTENI PLS FONTOS LENNe...
Előre is köszi -
#3318 Amúgy Luna cuccai: 1. nagyterem egy asztalon 2. Bejárati udvaron, a falevelek alatt vhol, el kell söpörni őket 3. Könyvtár egy asztalon 4.Óratorony udvar a szökőkút előtt 5. Viadukt bejáratnál a képcső mellett a portrénál... Nagyon szívesen