• Penge4
    "én nem engednék szoftvereket szabadalmaztatni. sőt még továbmennék, egyes találmányokat sem ami a köz jót szolgálja."

Akkor szerintem még a 3 nyomásos földművelést is most találnánk fel. Kevés olyan ember van, aki puszta jószándékból időt áldoz valamire, amit később népszerűsít és esetleg ha fel is találja, nem csak saját magának és szűk családjának tartogatja. Gondolkozz már mennyit dolgozik vele az illető, akkor már minimum, hogy valami köcsög ne koppintsa le aztán abból legyen milliomos nekem meg majd őrzik a nevem a történelemkönyvek maximum.

"hisz elultetik a bogarat a nepek fuleben, hogy ugye ez a cucc ugyan ingyen van, de.... azert jobb vele vigyazni.
    tipikus , mocskos FUD"

Oh, hogy a szívem meg ne szakadjon a szabad szoftverek felhasználóinak és a szimpatizánsoknak a mimóza lelkén, hogy ők ennyire szívükön viselik a szabadalmakat és a szerzői jogokat. Jelezzen már az a szabad szoftver felhasználó, (aki ezt olvassa) aki még életében nem töltött le egyetlen crackes alkalmazást, nem tett fel a gépére kalóz Wint, vagy nem használt olyan gépet, amin az volt, illetve csak fizetős és legális forrásból töltött le zenét/filmet, valamint nem vásárolt kétes eredetű kínai ruházati termékeket.

Van itt ilyen? Na ugye...