postmortem#67
A "hülyeségeket" kérlek részletezd, kíváncsi vagyok melyik állításom nem fedi a valóságot...
Játszottam az SC-vel amikor kijött, és mivel anno volt egy olyan kaliberű játék, mint a TA, hát evidens hogy a TA sokkal több szabadságot kínált. Játszottam azóta War3-al is, na az sem az igazi. Mellesleg a mai napig jáccom a War3 egyik modjával ( Dota [ nem Allstarts hanem classic ] ), ami egészen véletlenül balanced, talán azért mert a blizzard csak a motort adja hozzá :)
Ami a védelmi vonal 2-3 féle támadási módját illeti, TA-ban megtámadlak 15 féle képpen 4 irányból egyszerre 200 egységgel és azt sem tudom mi van. Adok neked a támadás pillanatában olyan egységeket, amik szívják az energiát, ezért még ha volt is, pillanatok alatt lenullázódik és az ágyúid nem fognak lőni. Bebújok egy roncs mögé és úgy mozgok, hogy a terep miatt alig tudjál meglőni. Rádrontok egy hegygerincről, hogy esélyed sincs menekülni. Nyitok egy kaput a bázisodhoz bombázókkal és a védelmed mögé kerülök ( aminek ott van értelme, ugyanis FALAT [ TE JÓ ÉG MILYEN BONYOLULT ÉPÜLET FAL!!! ] tudsz húzni amiben elakadnak a lövedékek [ persze nem tud elakadni, hiszen itt "átteleportál" a golyó a célig mindenen ] és ezáltal sokkal [ értsd 100-szor ] hatékonyabb lesz egy üteged ) ahonnan már nincs sok esélyed.
A tetves egységek meg fogják próbálni leszedni a repülőket, mégha követ is dobnak utánuk, akkor is lőni fog rá, és lehet hogy nem azt találja el akire lőtt, de legalább eltalált valamit. És ha belövök AOE cuccal a sajátjaim közé, akkor azok megdöglenek, mint a pinty. Aminek nem a lába a fegyvere az bizony lőni fog mozgás közben, és lehet a Himalája tetején a célpont akkor is eltalálja ha nincs takarásban, de lehet a Marianna-árok legalján akkor sem találja el, ha takarásban van. És a gazdaság nem arról szól, hogy kiexpelek, vagy dupla expet húzok és hátha bejön, hanem lehet kis területen is erős hátországot építeni. Úgy be lehet védeni egyes helyeket, hogy órákig lehet tartani és nem azért mert az ellenség eléri az egységlimitet.