n0k0m#12
A cikk iroja vagy nagyon perverz vagy vmit belott magaba jatek elott. A karaktervalasztonal minden joerzeku ember alkalmazza az alt+f4 -> uninstall "varazslatot". Ezzel nem hetkoznapi karakterek lettek (gondolom ezt akartak elerni, hogy ne hetkoznapi szetgyurt hosokkel indulj meg, hanem jobban magad kepzeld oda), mert en hetkoznapi karakter vagyok, magas/gyengecske/atlagos srac. De ezek a karakterek a legaljak mindennek. Probaltam lenyelni, hogy harcos karakterem egy kopasz kivenhett szerzetes, akinek jatek kozben szinte erezni lehet hugyszagat. Tehat elkezdtem jatszani, a skillrendszer/ mindehez design nagyon felre van love. Gyengen van megcsinalva kb minden. Ha kirohansz a palya szelere, a maguskepzo udvarabol egy vegtelen sivatagot latsz... Az egesz osszkep egy massza, jellegtelen, atlathatatlan trutyi a palya.
Aztan amikor mar elso szinten azzal probaljak feldobni a jatekot, hogy kulonfele mutaciok jelennek meg a karakteren, meguntam az egeszet es uninstall.
Egyebkent ha valaki nagyon jatszani akar, akkor az varazsoljon le egy zombit, es az kinyirja a nalad 32132131 szinttel magasabb ellenfeleket is. Jo jatekot.