Ismerd fel képről az épületet
  • Gregorius
    #524
    Ismerek olyan helyeket, ahol rájöttek arra, hogy utólag modern bejáratot építeni egy régi épület mellé mindenképpen xar, és nem próbálták ideologizálni. Helyette inkább nem a főhomlokzat mellé építették, hanem 2 utcával arébb, hogyha már úgyis föld alatt lesz minden, teljesen tök mindegy, hogy a föld alól mégis hol megyek be az épületbe. És így megmarad a régi bejárat képe is.

    Nekem semmi bajom az új dolgokkal. Nekem az új xarokkal van gondom, amiket mindenféle ideológiával felvértezve megpróbálnak benyomni valahova, ahol semmi keresnivalója ahelyett, hogy gondolkodnának. Az újat is lehet esztétikusan, ízlésesen kivitelezni. A Corinthia Grand Hotel például pont ennek a tanúja a Körúton.

    Ez a kocka viszont egyáltalán nem az. Ráadásul teljesen felesleges is. Ha már úgyis föld alatt, elképzelni nem tudom, hogy miért kellett a felszínre egy kocka. Minden lehetne a föld alatt. Viszont annak örülök, hogy legalább bevallották a cikkben is, hogy azért van ez a ronda építészeti ürülék a sarkon, mert nem volt idő a 8 vonal helyett többet húzni a rajzvászonra.