Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
EasyLife #610 kipróbáltuk ezt a spice gold-ot!
2 részre osztottuk és betekertük. 2 en toltuk, 18 kürül először az egyiket. nem nagyon volt hatás csak a zöldre jellemző belső érzés az a nem is tudom enyhe beütés, de semmi más. rá fél órára eltoltuk a másik részt ezt már picit jobban lehetett érezni enyhén úgy éreztük magunkat mintha ittunk volna 2-3 felest, de nem többet. rá egy órára nem jelentkezett egyéb hatás haza mentünk. éhes voltam és szokatlanul fáradt. csináltam két szendót de a második felénél enyhe hányingerem támadt. ittam rá kis vizet jobb lett. fölmentem szobámba gépeztem egy fél órát és eléggé beálmosodtam és a hányinger továbbra is jelentkezett így lefeküdtem. hajnali 2-3 körül felkeltem kimentem inni közben úgy éreztem magam mint aki másnapos szal imbolygott a talaj meg fejem picit lüktetett. reggelre fitten és vidáman ébredtem kb ennyi a story. de ezek ellenére úgy döntöttünk adunk neki még1 esélyt és veszünk egy 3g ost és nagyobb mennyiséggel próbálkozunk. amúgy haveromnak nem volt semmi baja csak azt mondta hogy szokásosnál nehezebb volt felkelnie.
jah és kellemes tea illatú. de szívás közben borzalmasan szar ízű. kb ugyan olyan szar mint zöld. bár talán rosszabb mert reggelre olyan volt a szám szaga hogy valami rémes :S :)