759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
  • MR ME
    sztem meg 1 gomba és nincs rosszúllét, és megvan az agymozi :)
  • Lacee
    Szerintem 100-120 alatt nem erdemes belevagni, mert akkor csak a rosszullet es idotorzulas jon, az meg onmagaban nem nagy elmeny, foleg orakon at... 150-200 ehgyomorra, es megvan az agymozi...
  • Slawter
    na majd azt a tripet is kiváncsian várjuk:D
  • plu604
    jó kérdés :D nem emlékszem rá... :/
    talán 200, nem nagyon mertem így kezdésnek nagy adaggal kezdeni de ha lesz rá alkalmam kipróbálom 3-400-al.
  • Slawter
    wow:D nem rossz
    mennyi volt eddig a legtöbb mag amit megettél?
  • plu604
    Legutóbb mi így :)
  • Slawter
    mert hajnalkából mennyit szoktál? meg persze, hogy?
  • plu604
    haverom nagyon mondogatja hogy próbáljuk ki, nem tudom, nekem tökéletesen megfelel a hajnalka (bááár az első órájában mindig megfogadom hogy soha többé), és ami azt illeti nehezebb is beszerezni mint a hajnalkát. úgy értem ilyet nem kapni minden második kertészboltban :)
  • Slawter
    naaa gyerünk ne punnyadjatok, nem ezért nyitottam ezt a topicot. Hawaii Törperózsa? a hatása kellemesebb sokszor sokszor mint a hajnalkának, bár ugyanúgy lizergsav-amid a hatóanyaguk. Élmények, beszámolók?
  • Lacee
    két reklám bőven elég volt, többet ne légyszíves.
  • zöldfűszeres
    Yucatan Fire, Sence... 8-)
  • fook
    ja és még fogalma sincs a csajnak hogy miről van szó:D :D
  • fook
    40perc környékén :) uhh ezt a csajt de meg tudnám ütögetni :D idegesít :D
  • Dzsez
    Micsoda jó téma! Irígylem!
  • Lacee
    http://www.champlegals.co.uk/showthread.php?t=5693
    kicsit para...
    daath-ról másolom az egyik hozzászólást:

"Most meg kiderült, hogy az (egyik) psz. aktív összetevő egy szintetikus kísérleti kannabinoid, ami _esetleg_ _lehet_, hogy _talán_ naftalinná bomlik a májban. Aranyos.

"Szívtunk volna inkább füvet."

Ja, hogy azt nem szabad.

Hígítót, műanyagot igen.

Cannabist nem.

Tök jó."
  • kulabácsi
    lehet ideje lenne kipróbálni
  • Lacee
    most találtam: hoppá

még egy

...ezek alapján nem kéne kipróbálgatni, a szintetikus cuccoknak ki tudja milyen mellékhatása lehet...
  • Lacee
    most volt az RTL híradóban szó a spice-ról, az ÁNTSZ kivizsgálja, mi van benne :D
  • Leonore
    Ha már jó árak, akkor ez.
  • zöldfűszeres
    Találtam egy Kratom kis- és nagykereskedés. Elég jó dolgok vannak arrafelé, jó minöségben, jó áron!
  • zöldfűszeres
    Találtam egy <a href="http://greenshop.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=10&Itemid=38"<Kratom kis- és nagykereskedést></a>. Elég jó dolgok vannak arrafelé, jó minöségben, jó áron!
  • prezi
    kit érdekel hogy néz ki, milyen a szaga, a végeredmény a lényeg ugyis :)
  • EasyLife
    hát nem tom, lehet hogy csak téged baxtak át és még nem nyomtál rendes zöldet, de én biztosíthatlak hogy az igazi volt amit toltam. amúgy meg sokkal igényesebb megoldás ha belereszeltek egy kis citromhéjat, jobb lesz az íze :D
    színe meg tényleg nagyon fontos igazad van nagyon látszik miközben szívod...
  • LoVePrOgReSSiVe
    vagy csak egy kamuman vagy, és még nem is láttál zöldet, vagy pedig VADkenderről beszélsz.
    én pl szeretem a szagát,izét,színét stb.
    béka
  • kulabácsi
    én pl szeretem az ízét, persze minden spanglinak más az íze, de a jó minőségűnek finom :P
  • Lacee
    a fene tudja, vízipipán keresztül jó, cigiben sima dohánnyal kb mintha grillszenet szívnál :)
  • EasyLife
    ízlések és pofonok :D
  • kulabácsi
    hát aki a zöld ízére azt mondja h szar, annál már ott hibázik vmi :D
  • EasyLife
    kipróbáltuk ezt a spice gold-ot!
    2 részre osztottuk és betekertük. 2 en toltuk, 18 kürül először az egyiket. nem nagyon volt hatás csak a zöldre jellemző belső érzés az a nem is tudom enyhe beütés, de semmi más. rá fél órára eltoltuk a másik részt ezt már picit jobban lehetett érezni enyhén úgy éreztük magunkat mintha ittunk volna 2-3 felest, de nem többet. rá egy órára nem jelentkezett egyéb hatás haza mentünk. éhes voltam és szokatlanul fáradt. csináltam két szendót de a második felénél enyhe hányingerem támadt. ittam rá kis vizet jobb lett. fölmentem szobámba gépeztem egy fél órát és eléggé beálmosodtam és a hányinger továbbra is jelentkezett így lefeküdtem. hajnali 2-3 körül felkeltem kimentem inni közben úgy éreztem magam mint aki másnapos szal imbolygott a talaj meg fejem picit lüktetett. reggelre fitten és vidáman ébredtem kb ennyi a story. de ezek ellenére úgy döntöttünk adunk neki még1 esélyt és veszünk egy 3g ost és nagyobb mennyiséggel próbálkozunk. amúgy haveromnak nem volt semmi baja csak azt mondta hogy szokásosnál nehezebb volt felkelnie.
    jah és kellemes tea illatú. de szívás közben borzalmasan szar ízű. kb ugyan olyan szar mint zöld. bár talán rosszabb mert reggelre olyan volt a szám szaga hogy valami rémes :S :)
  • Leonore
    Ha érdekel valakit, csekkoljátok meg ezt a leirást (nem reklám):

http://www.kratominfo.50webs.com/

Nem tudom, mennyire ismeritek ezt a növénykét, de érdemes :), legalábbis jobb, mint a spice, meg társaik...
  • EasyLife
    hú vazz leírtak alapján tényleg jónak tűnik :S gyorsan be kéne pár kartonnal spájzolni mert ahogy olvastam már ezt is nagyon kutatgatja állambácsi hogy miből is áll.
    bár nem tudom mit ugrálnak ha ez tényleg ilyen jó sok fiatal áttérne sztem az örömszerzés eme legális módjára. az állam meg leakaszthatja az adóját :D és így mindneki jól jár /Happy End/ :D
  • Lacee
    általánosságban elmondható hogy nem sok hatásuk van, különféle fórumokon (pl daath, külföldi helyek) nemigen szeretik őket. kivétel a spice (gold), amivel azért tényleg "valami van". a többiről nincs saját tapasztalat, mert ki sem próbáltuk az olvasottak alapján.

szerintem az is lényeges, hogy csakúgy mint minden más dologgal, mennyire "hiszel" benne hogy használni fog. sok esetben a placebo-hatás is elég lehet :)
  • EasyLife
    sziasztok!
    ezek a zolderod.hu -s cuccok kajakra hatásosak gondolok a herbal részlegre szal azok tea meg ilyesmik mind ott vannak a szeren?
    gondolom a kender csoki, sőr, chips, tészta...stb csak ízvilágát tartalmazzák semmi extra.
    de a többiről nem lehet valahol bővebben olvasni? pontos hatás és hogy mennyire dob meg :D
  • prezi
    az én hétvégém is ugy alakult kb aludtam vagy 3 órát péntek reggeltől -.-

[RECCS]
  • plu604
    ne haragudj, ezt nem tudtam.
  • kulabácsi
    az extázistablettára gondoltam -.-
  • plu604
    keksz?
    Én azért kipróbálnám ezt a "kannibáldrogot" :)
  • kulabácsi
    "Ébrdés után lehangoltság jelentkezik."

na ilyenből elég volt a keksz annó...
  • Aquir
    nem ismerem

Psilocybe Mexicana
    (Istenek húsa)

Hatás:

Eufórát okoz. Geometrikus formák jelennek meg, később teljessé válik a hallucináció. A lélek el is válhat a testtől. Kis adagnál kellemes, testi-lelki elernyedés következik be, de alig tapasztalhatók érzékcsalódások. Ha azonban az adag csak egy kicsit is nagyobb, akkor a lelki változások sokkal kifejezettebbek lesznek, tájékozatlanság térben és időben. Az éntudat kezd különválni a testtől, érzékcsalódások keletkeznek, és a múltból elfelejtettnek hitt emlékképek merülnek fel.

Hőhullám önti el a testet, a pulzus felgyorsul. Ezt később belső hidegség válthatja fel. Szédülés jelentkezik.

A fogyasztás után 20-30 perc eltelte után elernyed a test. A hatása kb. 6 órán keresztül tart.

Mellékhatás:

Étkezés után túl hamar fogyasztva hányingert okozhat. Ha sokat fogyasztanak belőle, állítólag az öregedést meggyorsítja.

Ébrdés után lehangoltság jelentkezik.
  • kulabácsi
    ha kipróbáltad mindenképp írj beszámolót, mert nekem is fáj rá a fogam :D