Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
le tudsz írni 1 érzést? nemnagyon
szal max annyit tok írni h szép dolgokat láthat az ember ha kicsit kinyitja az elméjét... másik topikba már leírtam de akkor ide is leírom egyik élményemet:
haverokkal elmentünk telkünkre, üres volt a kéró, sör, spangli minden kéznél, mehetett a menet nyugalomban. meg is ettünk 2.0át, szal olyan 2.5nek megfelelő adagot amit kigrammozva kapsz fejenként. lett is szép borulás, egyik haverom csak a plafont nézte és közben mondogatta h "hihetetlen különös világban élünk" , én meg kb fél órán keresztűl néztem a tuját, ahol kis lények táncoltak (benn szólt a goa), ilyen azték szerű emberkék, és külön érdekes volt h a tuja olyan volt mintha rétegekre lenne osztva, szal ha kicsit feljebb néztem egy másik "rétegre" akkor ott másmilyen lények táncoltak, ha visszanéztem ugyanazt láttam mint korábban azon a rétegen...hihetetlen flash volt, igazából el sem hittem kb mivel még soha semmitől nem volt komolyabb halum. az meg mindig alap h a dolgok kicsit mozognak, a fák úgy vibrálnak mintha látnád h lélegzik, szal tényleg hihetetlen tiszta dolgokat tud produkálni ha jófajta gombát eszel, nekem mindig is sokkal jobban bejött mint a papír, sokkal tisztább, természetesebb és a lejövetel is olyan h semmi feszengés vagy ilyesmi, csak simán elhalványúl, majd egy nagyon jót tudsz aludni utána és másnap kb semmi bajod! én azóta nem is gombáztam, ez több mint 2 éve volt mert frankón olyan dolgokat éltem át amit vagy 1 hétig tartott feldolgozni magamba, de a vége az lett h rájöttem, igaza volt spanomnak: hihetetlen különös világban élünk :D