Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
Gabe18 #59 A MS ott dögöljön meg ahol van... Ez a rövid véleményem.
De van hosszabb is.
Azért kiváncsi lennék hogy ettől most mit várnak.Gondolom az alap elképzelés abból indul ki,hogy most majd akit letiltottak,az egyből megtér mint a hivők,és megvilágosodván eldönti hogy ezentúl eredeti játékot vesz.Na ez már szerintem egy alapban elhibázoztt gondolat...Szerintem ha 10-ből egy eddig warezolo ember igy dönt,talán.
De tegyük fel megszületik a nagy elhatározás.
De az okos MS nem csak az adott felhasználót tiltotta le,hanem magát a gépet.Tehát az már nem elég hogy a delikvens ezután vegyen eredetit,hisz a gép gyakoraltilag semmit nem ér innentől.
Tehát adjuk el.Nyilván innentől a letiltott gépek ára a béka segge alá megy a használt piacon.Tehát eladjuk vagy ugy döntünk hogy az eredeti élmény és a netes játék elérésére veszünk mellé egy újat.
Elmegyünk hát a boltba,venni egy újat.Igaz a másik a polcról valami fekete masina kacsintgat rám.No Warez célra vesszük a gépet,tehát innentől aztán a 360 meletti egyik legnyomósabb érv elveszett.Ott az a másik,a 60 gigás vinyóval,Blue Ray meghajtóval,alapból HDMI kimenettel (asszem ebben nem vagyok biztos),INGYENES (nem 15 ezres évi díjal) netes eléréssel,és arról a gépről nem terjengenek olyan hirek hogy némely darabot 3 havonta kell szervizelni,vagy ennek elkerülésére külön sokezrekért hűtés modositást rátenni,ami aztán vagy segit vagy nem...Igaz egyelőre drágább de annak az ára is kezd lefelé menni.És igaz egyelőre a 360 játékkinálata ütősebb,de a jövő már jóval kiegyenlitettebbnek néz ki.
Na majd kiderül emberünk melyik gépet veszi meg,ha már annyira eredetit akar játszani.
Emellett a MS elesett egy csomo ember által elköltendő MS ponttól,ugyanennyi ember Live előfizetésétől,és ha igazak a köülföldi fórumokon lévő hirek hogy megint nem egy "szűz" gép is bedőlt,akkor kap a nyakába nem tudom hány teljes joggal örjöngő ügyfelet,akiből könnyen lehet megint lesz olyan aki ezzel befejezettnek nyilvánitja a 360-as karrierjét...
Hát nem tudom.Lehet jo volt ez igy,ők biztos jóval okosabbak mint én,tőlem csak egy ilyen gondolatra futotta.
A nagy eredeti vevőknek lehet ünnepelni,övék az Xbox Live (már ha csak félre nem nyomtak valamit a központban és őt is kinyirták onnan),a hozzám hasonló sok warezos senkiházi végre eltakarodot.