533
Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
#93 Nem erről beszélek, ami nekem kell és használom online az nekem megvan eredetibe! érted? eredetibe!, semmit sem játszok online warezzal, ha lehetne akkor se tenném. De ez a topik nem is a warezról szól vagyis nem a single játékokról, ezt ti keveritek bele, meg amugyis, pécére értelmes játék nemjön, ja jön akkor 10 fps vagy el sem indul... én nem játszok pécén, csak online, szimeket, fpseket amik mind megvannak eredetibe. -
#92 Nah, azé ha megy az offline game, akkor esetleg valaki most majd hozzámvág egy premiumot 50k-ért. Tököm se játszana neten konzollal. Házibulis-haveros estékre való szvsz. -
#91 LOL télleg!!
:DDDD -
Gabe18 #90 Mondja ezt egy olyan aki pc-n nem egy játékot a warez megjelenés napján már játszik... -
#89 Azt nem mondtam -
#88 Akkor mar se gep se konzol nem kell a letezeshez.. Hagyjal mar -
#87 Hogy te mekkora maki vagy
Nyílván azért ilyen csóró a MS meg Bill bá, mert mi zsákmányoljuk ki őket és nem ők minket, ugggggyanmááááááááár
A többi rosszindulatú ratyinak meg, akik itt arra verik a nyálukat és éljeneznek, hogy mások szívnak, csak gratulálni tudok Szánalmas és szégyen. -
#86 És nem tudnál létezni Vista Ultimate, meg a a 2007 -es Office nélkül, a photoshop 9.0 -ról már ne is beszéljünk,..semmi szükséged rá.
Azzal se nagyon büszkélkedj, ha szépen kérünk, hogy mekkora brutál nagy warezhuszár vagy. -
Dave0092 #85 kezdjük a :
windows vista ultimate
Office 2007
Photoshop 9.0 CS2
elöször ennek számold össze az értékét...
utána az összes sims sorozat értékét, egyéb virus, stb. programok, és ez még egy alap gép... valahol egy prg 500 rugo...
------- -
#84 Játékokról van szó "kis"gyerek", de ettől függetlenül milyen marha drága szoftverek kellenek kened a boldog élethez? ha már felhoztad. -
Dave0092 #83 hülye gyerek!
Ami most a gépemen vannakszoftverek, legalább fél milla lenne... szted miből fizetném ezt ki?
szerintem a tieden is vann enyi rétékű szoftver...
ha ms ugyenezt végeznia pc-knél is, akkor a microsoft mint cég megszűnne....
orbitális felháborodás lenne ! -
#82 Raboljanak el téged innen a busba ...... -
#81 Hihetetlen... persze nemcsoda, lopni csalni nem rossz dolog, itthon legalábbis, és ezt mindenki kezdi átvenni :( remélem akik most ki vannak akadva azokat 1szer ugy meglopják h utána máshogy állnak a dolgokhoz és akkor rájönnek a dolgokra. Csak igy tovább MS, pécén is hasonló határozottság kellene a kalózkodás ellen! -
Gabe18 #80 Pár napon belül kizártnak tartom.Még ha ki is találnak rá valamit (nem tudom egyáltalán lehet-e),az nem egyketőre lesz. -
#79 szólt egy Xboxos "mester".....naná,hogy ki ezt favorizálja ki azt. -
SzlobiG #78 Ha nem változik párnapon belül ez a dolog el is adom a picsába azt basszák meg MS-ék. -
Olcsi2 #77 A Sony mar dolgozik egy flesselt limitalt PS3 kiadason. Asszem lesz hozza egy fasza polo "Idiot" felirattal meg tesznek melle egy verbatimos DMC 4-es es FF XIII-t.
Ugyan meg feleannyi PS3-at sem adtak el, mint boxbol es minden third party panaszkodik, hogy nem eri meg fejleszteni a masinara, mert nem birnak eladni a jatekokbol eleget, szerintem alig varjak, hogy keblukre olelhessek az elso warezbelat... Meg asszem az elso szazhoz egy Bravia tevet is hozzavagnak majd. Mester, a Sonynak ebben a fazisban a warez lehet, hogy a kaput is betenne, 200 dolcsi folott buknak a gepen, ha a fejleszteseiket bukjak a warez miatt az a veguket is jelentheti. Lof@szt nem jatszanak el. -
#76 Ne álltasd már magadat! Azt hiszed a sonynál kolbászból lesz a kerítés és s*ggen csókolják a warezolókat? Te ezt komolyan el is hiszed? -
#75 A singleplayer se rossz.Még így is az xbox 360-ra vannak,lesznek a legjobb címek,amik nagyrészük single stuff.Én most csak egyet emelnék ki: MASS EFFECT -
#74 En nekem minden eredeti ma mar de kb 1 orat livozom :D -
#73 és nemcsak a warez,hanem épp a "LIVE" miatt is
...miket most 1xerűen (1nagy huszárvágással) "kinyírtak" -
#72 na ja -
#71 Vagy a Personal Computert. -
#70 mégis működik a dolog
...gondolom egy idő mulva működni fog PS3-on is, és sztem ennek ellenére nemfeltétlen jáccaná el Sony ugyanezt,azt mondom.
...ez a lépés ténleg DÚRVA. -
Gabe18 #69 Nyilván az is megtesz,de a 360-Ps3 összevetésben eddig sokkal könnyebben választották sokan a 360-at a warez ilyen lehetőségei miatt.Mostmár ez nincs,tehát ujabb minusz egy ok hogy a jövendő vásárló a 360 mellé tegye a voksát. -
#68 Szerinted a Sony nem játszaná el ugyanezt, ha lenne PS3 warez? Szerinted a PSP-n nem tesz meg mindent a folyamatos firmware-frissítésekkel a warez visszaszorításáért? -
Gabe18 #67 Igy van,van egy olyan érzésem ennek a lépésnek legjobban a Sony és esetleg a Nintendo házatáján örülnek a legjobban. -
#66 Sziasztok!
Én (még) nem tartozom a Next-Gen konzolosok körébe,de azt hiszem ezekkel a lépéseivel a MS komoly előny-höz "segíti" a PS3-at.
Ráadásul csomó Xbox360-ból kiábrándult, meglévő,vagy jövőben esetleg venni tervező emberkét szerzett megának,akik ezek után tuti,hogy PS3-ba fognak beruházni.
Microsoft= -
zoolee #65
így jártatok...
Itt az indok a konzol kukábadobására... -
Olcsi2 #64 nem is tiltjak az online jatekot... -
Papesz #63 A Microsoft szólt előre:
Kizárja a magyarokat a Live Marketplace
Az viszont igaz, hogy az online játék tiltásáról nem volt szó. -
#62 Akinek már nem kell a gépe a ban miatt, de működnek a játékok, vennék egyet! Ha eladnád, légyszi pm-be postázz. -
#61 És miért nem lehet, csak a jót megvenni? Havonta 1 játék, aztán kész. Azt is lehet cserélgetni. Nem értem hol van a probléma? Ami meg nagyon tetszett, az megmarad. Ha ennyi sok rossz játék van, akkor azt nem kell megvenni. Ennyi. Szerintem nem nehéz. Sőt már boltba sem kell menni érte, mert netről rendelhetsz és házhoz hozzák.
És igenis az összes konzol játékom eredeti. -
#60 Ez a banolósdi most minden flashelt gépet érint? Egy őőő ismerősöm flashelt xbox-ára letöltötte az update-et, és tegnap este is vígan LIVE-ozott még. Azóta őőő nem beszéltem vele, de szerintem megy még. -
Gabe18 #59 A MS ott dögöljön meg ahol van... Ez a rövid véleményem.
De van hosszabb is.
Azért kiváncsi lennék hogy ettől most mit várnak.Gondolom az alap elképzelés abból indul ki,hogy most majd akit letiltottak,az egyből megtér mint a hivők,és megvilágosodván eldönti hogy ezentúl eredeti játékot vesz.Na ez már szerintem egy alapban elhibázoztt gondolat...Szerintem ha 10-ből egy eddig warezolo ember igy dönt,talán.
De tegyük fel megszületik a nagy elhatározás.
De az okos MS nem csak az adott felhasználót tiltotta le,hanem magát a gépet.Tehát az már nem elég hogy a delikvens ezután vegyen eredetit,hisz a gép gyakoraltilag semmit nem ér innentől.
Tehát adjuk el.Nyilván innentől a letiltott gépek ára a béka segge alá megy a használt piacon.Tehát eladjuk vagy ugy döntünk hogy az eredeti élmény és a netes játék elérésére veszünk mellé egy újat.
Elmegyünk hát a boltba,venni egy újat.Igaz a másik a polcról valami fekete masina kacsintgat rám.No Warez célra vesszük a gépet,tehát innentől aztán a 360 meletti egyik legnyomósabb érv elveszett.Ott az a másik,a 60 gigás vinyóval,Blue Ray meghajtóval,alapból HDMI kimenettel (asszem ebben nem vagyok biztos),INGYENES (nem 15 ezres évi díjal) netes eléréssel,és arról a gépről nem terjengenek olyan hirek hogy némely darabot 3 havonta kell szervizelni,vagy ennek elkerülésére külön sokezrekért hűtés modositást rátenni,ami aztán vagy segit vagy nem...Igaz egyelőre drágább de annak az ára is kezd lefelé menni.És igaz egyelőre a 360 játékkinálata ütősebb,de a jövő már jóval kiegyenlitettebbnek néz ki.
Na majd kiderül emberünk melyik gépet veszi meg,ha már annyira eredetit akar játszani.
Emellett a MS elesett egy csomo ember által elköltendő MS ponttól,ugyanennyi ember Live előfizetésétől,és ha igazak a köülföldi fórumokon lévő hirek hogy megint nem egy "szűz" gép is bedőlt,akkor kap a nyakába nem tudom hány teljes joggal örjöngő ügyfelet,akiből könnyen lehet megint lesz olyan aki ezzel befejezettnek nyilvánitja a 360-as karrierjét...
Hát nem tudom.Lehet jo volt ez igy,ők biztos jóval okosabbak mint én,tőlem csak egy ilyen gondolatra futotta.
A nagy eredeti vevőknek lehet ünnepelni,övék az Xbox Live (már ha csak félre nem nyomtak valamit a központban és őt is kinyirták onnan),a hozzám hasonló sok warezos senkiházi végre eltakarodot. -
#58 Pont a magas ár miatt nem veszi senki , csak aki megteheti . 4-5 játék miatt meg nem fogok 100e Ft-ért konzolt venni, ráadásul nem olyat ami ocskánál is ocskább alkatrészekböl van összerakva és kiszámithatatlan időn belül egyszer csak beadja az unalmast ( és még semmi fw buherálásrol nem beszéltünk). -
#57 Nem kell kidobni a régit azon tudsz offline jáccani backuppal és veszel újat 50 60 ért és azon meg csak a live részét használod ki és nem kell minden játékot megvenni hanem csak azt amin online jáccanál. -
#56 de mégis... hogy húznának le pénzel, ha nem veszed meg a játékot?
hiába írják meg, hiába adják ki, hiába feszít az arcod előtt a tesco gazdaságos polcon, ha nem izgat nem veszed meg. akkor meg milyen pénzlehúzásról beszélünk? -
#55 Dettó.
Bár régen minden szart leszedtem. A felét meg se néztem csak legyen meg mert majd jó lesz. De pár éve mióta már melózok rájöttem hogy úgysincs időm 2-3 pc-s játéknál többre ezért azokat megvettem a többit meg ki a levesbe. -
#54 Nem erröl van szó megveszek én JÓ IGÉNYES játékot, csak az a baj hogy 100-bol ha 2 ilyen . Egész nem szol másrol mint a pofátlan pénzlehuzásrol ami nem is a játékkészitök zsebébe köt ki hanem a többi nagyhalnál akik ebböl élnek ( kiadok stb. ) Ez itt a baj hogy termék van dögivel , de az igényesség hiányzik majdnem mindböl. 15e Ft-ot meg már megbocsáss , de egy nyamvadt játék nem ér meg , amit 2 ora alatt végigjátszol aztán a polcon porfogónak jó másnak nem .