Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
  • koviprog
    Idézet: http://gearsofwar.blog.hu

Supermoto35 2007.05.22. 20:11:37
    Ma beszéltem a MS-tól egy emberrel aki elmondta , hogy mindenkit a magyarországi live hiánya miatt rúgtak ki és tiltották le a gépeket. Ezek a gépek állítása szerint örökre kiestek a rendszerből. Arra kér , hogy most ne menjünk live-ra, mert nagyon szigorú az ellenőrzés. Mec addres + IP cím hovatartozás ( Szó sem esett módosított gépekről.) Németországban is nagy a felháborodás , mert a játékosok felét kirúgták a hamis regisztráció miatt. (Gears of Wart nem tudnának játszani) Már volt egy értekezletük e miatt de erről nem akart többet mondani. A panaszokat továbbítják felfele. 0680018590 a szám ingyenes itt lehet panaszkodni. Egyébként nagyon kedvessek . 2008 ban talán lessz Live , ha a magyarországi szélessávú net elég stabil lessz és nem ingadozik, mert állítólag ez a gond. ( Magyar Cseh Lengyel ) A MM-ben úgy árulják a prémiumot, hogy nyugodtan mehetsz a livra (ma kipróbáltam).Az ingyenes 1 hónap gold a head set a játékokban az xbox live multiplayer menüpont, ezt mind megvásárolod. Semmi nem hívja fel a figyelmet arra, hogy a gép és a game tudásának csak a felét tudod kihasználni, de ha mégis megpróbálod akkor az MS lekorlátozza a gépedet.Ez a vásárlók megtévesztése, lehet szólok Kati Attinak ez az ő területe. Vetesse le a polcokról, ez elég ciki volna. És mi van, ha Angliában vettem a gépet és ott is regisztráltam, mert van ott albérletem, de most MO-n dolgozom és hoztam magammal, akkor nem dughatom netre, helyhez van kötve az xbox, korlátozza az MS a szabad mozgásomat ? A laptopról sem ugrik le az XP ha Nicaraguában csatlakozok. A PS3 mért enged a livra ráadásul ingyen. Ezekre azt mondták teljesen igazam van, nagyon jó, hogy ezeket elmondtam továbbítják ezt is felfele. Állítólag mindent megtesznek de nem rajtuk múlik. Panaszkodjatok minnél többen !!!!!!