Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
St@n #252 Na megmondom mi van:
A multis cégekről annyit, hogy sok hülye bemegy megvenni a sok sz*rt, az azon lévő hasznot meg egy öltönyös bácsi elviszi magának haza, külföldre, aztán mi meg örülhetünk, ha visszavásárolhatjuk a saját forintunkat. Így megy tönkre az ország. Az k**vaist*n hogy én nem fogok megvenni egyetlen játékot sem 16000-ért, és lesz*rom, hogy ezzel hány, nálam 1000000x gazdagabb embernek lesz rossz napja. A nagy becsület embereinek pedig azt mondom, hogy (asszem még vhol az elején volt egy ilyen link) akinek nem a saját címe van megadva gamertag-en, az ugyanúgy mehet a bús p**sába, mint azok, akik flash-elték a gépet, annyi, hogy ők tölthetik a demo-kat, warez-osok meg a teljes játékokat töltik. Csókolom. Ez a tolvajkodós gyökérség, amire itt játszák egyesek az eszüket, teljesen hülyeség. Aki megveszi minden játékát eredetiben, annak gratulálok és irigylem őket, akik pedig warezolnak, azok szerintem 10x többet spóroltak már meg egy gép áránál. Én meg aztán amennyit live-on játszottam... ki fogom bírni anélkül is. Inkább játszok 200 játékkal offline, egy 1080p-s hdtv-n, mint 25 játékkal online (árban ugyanis megegyezik a kettő). Nekem megéri meglopni a világ leggazdagabb emberét, és nem fogom elsírni magam, hogy ilyen szánalmas lépésre kellett elvetemednie a microsoft-nak. Nem a szomszédomat lopom meg, ki a rák találta ki ezt a f**zságot? Meg azt sem értem, minek futtatja magát itt ez a sok becsületes ember? Menjetek inkább játszani! Úgyis mindenki ugyanazt löki, hogy "jaj, csak a jó játék" meg "nem raknék írott játékot a gépembe". Ez itt az elnyomottak és szemét tolvajok kupaktanácsa.