XBOX360-LIVE BANNED START!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom magyar vagy ....ugye?"
Te nem magyar vagy? Remélem nem, mert hányok a "Gondolom magyar vagy ....ugye?" stílusodtól. Szánalmas a stílusod, blamálod itt magad. Szar 1 életed lehet ezzel a felfogással. Nem baj, kell az ilyen fejõs tehén is :)
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
BAD Boys
És ennél több lesz az ezen lépéssel eladott játék értéke?Hát erõsen kétlem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hehe, jó olvasni amiket írtok :D
Amiért valaki dolgozott én nem lopom el.
Tudod ennyi erõvel a boltbol is lehetne.
ÁÁÁ haggyuk inkább.
BAD Boys
Papesz
Gondolom magyar vagy ....ugye?
Na forrjatok a levetekben.............
Megmondom !!!
Csak nálun ebben a kelet európai régióban divat a warez ennyire.
Nem pénz miatt hanem a mentalításunk miatt.
(pl: azt is hazalopták 20 éve a gyárbol ami sosem kellett a parasztnak ,remélem nemsértem meg a paraszt szóval senkit)
Az 20% nemérdekli õkõt aki warezol.
Õk a fizetõképes keresletre mennek. Valahol érthetõ......nem?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Gratula a szinjátékér!!!!
Ezért áll ez az ország így mert a hozzádhasonlók csak a saját érdekeiket nézik !!!!!
ÉN szégyelem magam a nevedben :(
Sokkal értelmesebb lett volna egy olyan lépés,amivel azt érik el hogy az on-line játékhoz érdeke legyen az embereknek megvenni a játékot,nem pedig hogy full kizárja,ahonnan már nincs visszaut.
Már régebben is írtam,nem értem a LIVE játékhoz mért nem a pc-n használt cd-key-es rendszert vezeti be a MS.Mivel a LIVE elég egyedi és zárt rendszer,nem nagyon lehetne kamu kulcsokal bemenni (gondolom én).És igy ráadásul az egyszeri játélkos ugyanugy kifizetné nekik az éves dijat,sõt esetleg még valami MS pontot is venne-költene,ha megtetszik neki valami.
Lehethogy "kispista" nemvenne 3-4 gyári filmet vagy játékot sõõõt biztos hogy nem, de venne 1 et!
Nem az a gondom hogy letölti valaki,sõtt azsem hogy azt használja.
Hanem az hogy emelett kiáll 100% al és mindenki hülye aki megveszi a gyárit,vagy szól a kalóz másolatok miatt.
És halkan megjegyzem nyilvános fórumon mindenkit lehülyéz,leanyáz aki ezellen érvel.
De haggyuk,úgysem tudlak meggyõzni.
Az a másik,hogy aki mondjuk 16.000-ért a büdös életbe nem venné meg,az milyen kárt okoz azzal hogy letölti?Hiszen ha nem lehetne letölteni nem venné meg.Gondolod hogy a "kispista" aki letölt napi 15 gigát,az ha nem lehetne letölteni minden nap elmenne venni 3 film DVD-t mondjuk?Francokat menne.
Ez olyan egyszerü.Amig itt az internet,itt a lehetõség,csak rákattintasz a download-ra,és ömlik az adat,addig mindig a 99% rá fog kattintani a downloadra.Én is rákattintok,meg az xy is rákattint.És akkor most beirhatod hogy én milyen tolvaj szar ember vagyok.
Közben biztos vagyok benne hogy nem túlzok azzal a 99%-al.Lehet hogy nem játékot,de filmet,pogramot,akármit.
És éjjel már utaltam rá,hogy nevetségesnek,vagy szánalmasnak tartom azt ami ennek a hirnek a kapcsán elindult.Ahogy mindenki szépen besorol az éljenzõk közé,nehogy megszólja valaki.Közben valószinû a nagy része ugyanugy a pokolba kivánja a MS-t,de nem irja le,nehogy ezzel a véleménnyel céltáblája legyen többinek,amely többség nagyrésze semmivel se jobb mint õ...
Nem vagytok képben azt jól látni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mondok valosabb at...
nem vagyok jelenelg tisztában a benzin árakkal
de:
kb 300 ft a benzin litere vegyuk, hogy ez egy 15 000 ft-s játék
de hát, lehet kapni 50-60 ft ért is benzint.. csak nem ugyanoyan a minõsége, .... ha emgiratod a játékot akkor kb 1-3000 ft
különbség? az eredetinek van boritoja, 100% an legálisan használhatod
a kaloznak, nincs boritoja, és illegális, de amit használsz a gépedben telejsen ugyanaz mintha megvetted volna eredetibe.. auto esetébe, ugyanugy megy mintha a 300 ft-s benzinz vette volna meg
Together we'll fly someday...
Becsületes ember? Erre a modorra tanított a jó édesanyád?????
Énis tudnék trágárul írogatni neked de nem alacsonyodom le a szintedhez.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Papesz
Na akkor most ????????????
Viszont nem 11 ember van aki lopott,hamisított játékkal játszik és bátran reklámozza. Ez a bagoly mondja a verébnek esete.
van aki örül annak hogy olcsóbban hozzátud dolgokhoz jutni.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Hiszen büntetendõ dolog a tolvajlás. A reklám nem :D
"Szándékos flood és reklám esetén."
A te aláirásod ezt tökéletessen kimeriti szerintem.De hát ez is csak ugy megy mint minden más.Van akinek lehet,van akinek nem...
(Csak poen... :)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Úgyis csak októberben jön a GTA IV <#whatever>#whatever>
- minimális munkával sok pénzt,
- ennek ellenére másnak nehogy fizetni keljjen má'!
Azt elismerem, hogy amivel az ember huzamosabb idõn át játszik neten, azt igenis vegye meg, jómagam is megtettem pl. Bf42, Bf2 esetében, viszont hozzátenném, hogy mindkettõt ki is próbáltam elõtte tört szervereken, mert azt sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy
zsákbamacskát vegyek.
Igy hogy teljesen ugrik a live, meg végképp nem tudok kipróbálni még csak single-ben sem semmit.
A PC-s párhuzamra reagálva meg annyit tennék hozzá, hogy kiváncsi vagyok, mennyire lenne jó kedvük az itt éljenzõ embereknek, ha egyik nap használ bármilyen tört játékot, vagy software-t (100% hogy mindenkinek van ilyen) másik naptól meg már soha az életbe nem tölthet le semmit, csak ha lecseréli a gépét.
Arról nem is beszélve, hogy aki elõfizetett Live-ra az gyakorlatilag kidobta a pénzét az ablakon.
Jogos amit MS próbál elérni ezt nem kétlem, csak éppen a módszerrel van a baj. Nem értem miért nem vezetnek be mondjuk normális cd kulcsos rendszert, így aki kamut tölt baszhatja a netes játékot, vagy ilyesmi.
Ez így túlzás.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Nézegettem a netes hirdetéseket, valahol többért adták a 5-6 hónapnál régebbi x360 gépeket is, mint újonnan az üzletek. Adják csak, õk döntik el úgyis, mennyiért adják.
Inkább veszek majd egy újat, és erõsen átgondolom, hogy flasheljem, vagy élvezhessem Live-t.
De ha már így kibannolták a flashelt boxokat, akkor igazán járhatna ingyen gold a bent lakóknak. És világ minden, eredeti játékokat használó részének!
Igen több mint valószínû. hogy megengedhetnék maguknak a flashelt gépek rendszerben tartását. Azonban ezzel a lépéssel, rákényszerítik az embereket eredeti játék vásrálásra (ami ugyebár szép pénz) Így egy csapásra 2 problémát oldottak meg.
- feketepiacra elég nagy csapást mértek (azért nem olyan megrázót)
- aki megrögzött online játékos az megveszi az új gépet, most már úgy tudom az box360 már nyereséges.
Én amit nyerek vele, remélem féláron veszek egy kizárt gépet, majd valahonnan.
http://kutyuszoba.blog.hu/
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
De ember! Miért engedné meg!! Ha téged meglopnának te engednéd? Hát szerintem nem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360