Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
  • nipponia
    Nem értem hogy ez az autólopás hogy jön a képbe, na mindegy.

Akkor ezek szerint az is lopás mondjuk, ha külföldön veszem meg a konzolt hasraütve 50000-rel olcsóbban? Végül is megkárosítom a magyar piacot ezzel. Minden lopás mögött anyagi ok van, kívéve ha kleptomániás az ember. Nekem gondolnom kell azért arra is, hogy félre is rakjak. Ezek szerint a te álláspontod szerint mindenki menjem a putriba lakni ha nem tudja megvenni a játékot. Akkor minek nekem a tv is, meg a kocsi. Biztos loptam azokat is. Az ember úgy boldogul, ahogy tud. Félre ne értsd, tisztellek a hozzáállásod miatt, kevés az aki ennyire becsületes és be is ismeri ezt.

És ezek szerint (nem tudom a körülményedet, nem ismerlek így nem bíráskodom) te nem nagyon fizetheted a rezsidet. Ugyanis manapság a közüzemi számlák egy három szobás lakásra 80-120 ezer forint körül vannak. Függ attól hogy tél van vagy nyár. Ja persze, a te felfogásod alapján a családommal költözzek egy szoba konyhás lakásba a cigányok közé, akkor biztosan olcsóbban kijövök. A gyerekem inkább járjon szakadt ruhákban, lyukas cipőben, újságpapírra jegyzeteljen a suliban, és egyen naponta egy szelet vajas kenyeret párizsi illatára. Ja persze fürödni is csak hetente egyszer, hogy spóróljunk a vízzel. Persze most ezek után mondhatnád jogosan, akkor minek veszek neki konzolt. Azért, hogy inkább kevesebbet eszek, többet dolgozok, de a gyerekem boldog legyen. Boldog gyerekkora legyen. Így inkább bevállalom a "lelkiismereti bűntudatot" a warez lemezekért, de ő örülni fog arra a heti pár órára.
    És csak hogy tudd, a másolt lemezek nem maradnak meg sokáig nálam, mert kidobom őket vagy elajándékozom. Mert idővel vagy megkapja gyáriba a multi része miatt, vagy úgyse játszik vele többet.